11 Juny- Jornada TALENT I GESTIÓ EMOCIONAL + sessió networking BCIN

Jornada TALENT I GESTIÓ EMOCIONAL + SESSIÓ NETWORKING
🗓️ dimarts, 11 de juny ⏰ De 9.30 h a 12.30 h
BADALONA CENTRE INTERNACIONAL DE NEGOCIS – BCIN
APARCAMENT GRATUÏT

El taller de Talents i Gestió Emocional està a càrrec de KitCo: prepara’t per transformar la teva passió en poder, en un viatge transformador dissenyat exclusivament per a dones professionals/emprenedores/empresàries.

En aquest taller d’empoderament femení oferim un espai segur i enriquidor on podràs explorar i definir la teva pròpia proposta de valor, una definició de qui ets i què et fa única, d’una forma entretinguda i significativa.

Descobreix els teus talents únics i aprèn a utilitzar-los com a pilars de la teva autoestima i el teu projecte empresarial.

Aprofundeix en els teus valors fonamentals i alinea la teva vida i decisions empresarials amb aquests principis per viure una vida coherent i en pau interior.

Aprèn a gestionar les teves emocions de manera efectiva per a fomentar una major satisfacció i motivació en la teva vida diària.

Pausa- Cafè: 15 minuts

Sessió de Networking: aquest espai és també una oportunitat per practicar el teu “elevator pitch” del projecte: disposaràs d’un minut per explicar-lo, sent també una oportunitat per crear sinergies i connectar amb altres dones emprenedores que estan preparades per fer un pas en les seves vides i en el món, creant juntes una xarxa de suport mutu que perdurarà més enllà del taller.

T’esperem en aquesta experiència transformadora que elevarà el teu projecte i la teva vida a nous horitzons.

PROGRAMA DEL TALLER

Connectem – Dinàmica grupal per fomentar l’obertura i establir un ambient de confiança i acollidor.

Descobreix els teus talents – Treballa l’autoconeixement, descobrint els teus talents principals, prenent consciència de les teves habilitats i reflexionant sobre com podem aplicar aquests talents o habilitats tant a la nostra vida personal com professional.

Crea la teva Proposta de Valor – Taller per crear una definició de qui ets i què et fa única, fomentant la teva marca personal, motivació i autoestima.

Joc d’emocions “Com em sento Quan?” – Dinàmica grupal per entendre què són les emocions i per a què ens serveixen.

Mapa Emocional – Taller per conèixer com estem vivint les emocions i què podem fer per sentir major benestar.

Inscripcions: https://reactivaciobadalona.cat/activitat/taller-talent-i-gestio-emocional-dinamiques-de-grup/

Feu un comentari

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE