Acompanyar dones en el seu procés d’apoderament.

Benvolgudes dones valuoses.

Us vull compartir la tasca que estem desenvolupant al SIAD Salou ( Servei Informació i Atenció a la Dona) com a facilitadora de tallers de Gestió Emocional.

El SIAD és un servei adreçat a les dones i oferim informació, orientació, assessorament i acompanyament en tots aquells aspectes relacionats amb la seva vida: àmbit laboral, social, personal, familiar i altres.

Contribueix a l’apoderament de les dones i a la sensibilització social, amb especial atenció a la prevenció, detecció precoç i primera atenció de la violència masclista, en coordinació amb la resta dels serveis i institucions que actuen en aquest àmbit.
En l’àmbit comunitari des del SIAD Salou es desenvolupen actuacions de sensibilització social i de dinamització de la participació mitjançant l’organització d’activitats, cursos i xerrades, etc., sobre temes d’interès per a les dones.

LOGO SIAD.png

Son tallers presencials (també poden ser online) de dues hores en les que oferim eines i recursos per conèixer, comprendre i gestionar emocions. Entendre i atendre el funcionament del cos lligat al procés mental, tècniques de relaxació corporal i treball amb valors per a crear abundància interior.

Amb presentacions multimèdia, videos,relaxacions guiades, text amb informació rellevant i exercics pràctic, les sessions esdevenent un espai per la seva presa de consciència personal, treball de grup on aprenen a visibilitzar-se i es comprometen amb elles mateixes a dur a terme accions per allò que necessiten aprendre; marcar els límits, gestionar els seus estats d’ànim, entendre la naturalesa de la ment i acceptar que la responsabilitat lesa llibera del paper passiu a les seves vides.

Amb el que tenen, el que fan i, sobre tot, amb el que són: dones amb el poder inern de millorar la seva situació i condició.

Em complau veure la seva tansformació en la mirada, com s’endolceix el gest i guanyen seguretat. Elles m’inspiren per seguir endavant amb el meu propòsit personal, professional i de vida: Acompanyar les dones per millorar el món que vivim i fer-lo més igualitari i equitatiu des de els valors en femení.

Dirigit a les associacions que formen part de SomDones, i també per a les que vinguin iniciar un procés de gestió emocional integral, us deixo l’enllaç d’experta https://www.somdones.cat/experts/22/anna-pastor-cherta/  . El meu mail es hola@tintalila.es i el meu telèfon pel missatge de whasapp 635 54 36 18.

Els tallers i l’acompanyament s’adapten a les necessitats detectades.

Juntes som més fortes.

Feu un comentari