Barcelona Finance School

La Barcelona Finance School és l’escola de finances de l’Institut d’Estudis Financers (IEF), una entitat referent en la formació del sector financer des de fa més de 30 anys.

A la Barcelona Finance School transformem el coneixement en impacte!

Elaborem i transferim els coneixements sobre finances i els apliquem de manera efectiva i significativa per a aconseguir resultats tangibles, positius i beneficiosos. D’aquesta manera, el coneixement financer es converteix en una eina poderosa per a generar canvis efectius en diferents àmbits. Transformar el coneixement en impacte implica la creació de productes innovadors, la implementació de noves polítiques, la millora de processos i sistemes, la generació de noves línies d’actuació i altres avanços importants.

Tant si acabes d’acabar la teva formació universitària com si ja tens experiència professional, els màsters, postgraus i cursos d’especialització de la Barcelona Finance School et permetran assolir un alt nivell professional gràcies a una metodologia innovadora, un claustre de professors format per experts en actiu i accés a una àmplia xarxa de professionals que com tu volen transformar el seu coneixement en impacte.

I per acompanyar-te en aquest camí t’oferim la beca “Women & finance” dirigida a dones professionals com tu que volen començar un projecte, autònomes i gerents de PIMES i startups.

Per més informació visita la nostra web www.barcelonafinanceschool.com:

#befinance!

Feu un comentari