Benvolgudes!!! Ens presentem??

Hola a totes, soc l’Anna Pujol i estic molt contenta que puguem tenir un espai de trobada a la plataforma, on podem compartir dubtes, demandes de col·laboració, i qualsevol altre tema que ens preocupa o interessa. Què us sembla si per iniciar-lo, en aquest primer post, ens anem presentant i així coneixerem més el moment professional de cadascuna, així com les inquietuds i interessos que tenim.

Soc l’Anna Pujol, un cul inquiet, professora a diferents escoles i universitats (UPC, ENTI, UOC), consultora de formació i mentora de programes d’emprenedoria femenina. Ja fa temps que tenia al cap la idea d’impulsar una plataforma útil i online de trobada de les dones professionals de Catalunya, i poc a poc, somDONES va prenent forma, amb els directoris d’Expertes, Empreses i Associacions i Xarxes. I tots els serveis d’anuncis d’Ofertes de feina, Formacions, Promocions, Agenda, … que anem millorant. Aprofiteu-los al màxim.

Tinc moltes ganes de saber de vosaltres. I si necessiteu qualsevol cosa, ho podeu demanar aqui al Xat i qui vulgui, que em contacti per privat. Al meu perfil d’experta trobareu les dades de contacte. Que tingueu molt bon dia i molt bona setmana!!!

Feu un comentari

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE