Elisa Martínez Benito a 8tv – Economia de Guerra – Divendres 21:45

Des de maig que formo part de la taula de tertúlia a 8tv en el programa “Economia de Guerra” dirigit per Albert Brosa Sánchez-Maroto i presentat per Gonzalo Bernardos i s’emet en directe cada divendres a les 21:50h. Un programa de televisió on es parla d’actualitat econòmica d’una manera senzilla i directe on varem tractar temes tan interessants cada divendres.

Economia de Guerra 2022

“Economia de guerra” és una expressió que s’aplica en els moments històrics més convulsos, com l’actual. La situació econòmica actual preocupa a tots nivells, des de les famílies fins a les empreses, passant per les institucions. Ja sigui per la pandèmia, pel conflicte a Ucraïna o per les pròpies dinàmiques de la societat la realitat és que hem entrat en una situació de preocupació generalitzada i amb tots els indicadors en contra.

Economia de Guerra té per objectiu respondre a les preguntes que ens fem tots i que ningú s’atreveix a respondre. Expliquem les notícies econòmiques que tenen més impacte social, elaborem un rànquing de les empreses més i menys responsables, parlem dels empresaris que estan compromesos i dels que no, rastregem els preus dels principals productes dels supermercats i setmanalment posem la lupa a una empresa per conèixer quins són els seus números reals. Presentat per l’economista Gonzalo Bernardos, ens apropa l’actualitat econòmica del país des d’una vesant propera i familiar. Es parlarà planerament d’economia com mai s’ha fet a televisió.

Espero el trobeu interessant!

Podreu trobar tots els programes a la carta en el següent enllaç: https://www.8tv.cat/edg.html

2 comentaris a “Elisa Martínez Benito a 8tv – Economia de Guerra – Divendres 21:45”

Feu un comentari

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE