Em presento i su convido al Webinar gratuït

Hola

Em dic Cristina Madrid i us vull convidar al webinar gratuït que em organitzat desde SomDones titulat: “Evolució del rol de líder en la transformació digital” que tinrdà lloc el próxim 01/12 a les 19:00 vía online.

Us deixo l’enllaç per l’inscripció: https://forms.gle/DHbmzuUfKRj3QC5E8

Em presento una mica. He desenvolupat la meva carrera professional en gran empreses farmacèutiques on he potenciat el meu autolideratge i el rol de lider gestionant equips. Sóc una gran apasionada de la transformació digital i el seu impacte en el futur del treball, pensant en l’impacte que pot tenir en les persones i la necessitat d’un canvi cultural a les empreses.

També us deixo el emu perfil de linkedin, m’encatarà contactar amb vosaltres i fer un café: www.linkedin.com/in/cristinamadridmarti

Us espero en el webinar.

Cristina

 

Feu un comentari