Ginger & Sugar Digital Ads

Sant Cugat del Vallès

Província: Barcelona

Àmbit: Màrqueting - Comunicació - Publicitat

Descripció professional

Som una agència de màrqueting àgil i flexible, especialitzada en fer PUBLICITAT dins les XARXES SOCIALS (anuncis de pagament) per a PIMES i EMPRENEDORS que han entrat en la digitalització del seu negoci, però que no tenen temps o no saben com donar-se a conèixer de forma eficaç i quantificable als seus potencials consumidors per generar vendes i augmentar la facturació.

En aquesta nova era de la comunicació, més enllà dels likes en un post (publicitat orgànica) és imprescindible establir una estratègia publicitària dirigida de forma precisa als potencials consumidors (publicitat de pagament) per assolir els objectius de negoci. Perquè si els hàbits dels consumidors han canviat amb la revolució de les xarxes socials, la forma de donar a conèixer els nostres productes o serveis també ho ha de fer. Vols que en parlem?

Informació addicional

Descobreix una publicitat ràpida, efectiva i mesurable que et farà arribar a nous clients i fidelitzar-los al mateix temps que guanyaràs posicionament davant la teva competència.

Contacte

Persona de contacte: Olga Lacoma

Adreça

Ginger & Sugar Digital Ads

Avda. Ca N'Enric, 38

Sant Cugat del Vallès

Barcelona

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE