ACONSILIUM Consultoria i Formació

LLEIDA

Província: Lleida

Àmbit: Empresa - Consultoria

Descripció professional

ACONSILIUM som la suma d’un equip de professionals especialitzades en diversos sectors que, des del 2015, treballem per oferir serveis d’orientació, assessorament i formació a entitats socials del territori i a empreses.

Dissenyem i desenvolupem projectes i activitats que tinguin com a finalitat l’acció comunitària i la transformació social.

Treballem en xarxa i impulsem aliances entre empreses, entitats i institucions per promoure accions conjuntes que aportin valor a les persones, a les organitzacions, a la comunitat i al medi ambient.

Som una consultora i entitat de formació que pretén donar solucions formatives en tots els àmbits, ja sigui per a empleats en situació laboral activa d’empreses, o persones que es volen preparar, per poder tenir més accessibilitat en el món laboral , adquirint més coneixements, per a la competitivitat que avui existeix.

Impulsem processos de participació ciutadana enfocats des de la Reflexió i la Planificació Estratègica, i amb l’objectiu de definir un model de territori competitiu i atractiu per viure, treballar i invertir. Hi integrem de forma activa els agents econòmics, motors de creixement i innovació.

A ACONSILIUM us podem ajudar a fer realitat l’esdeveniment que esteu cercant pel vostre públic, i podem aconseguir que tot surti de la millor manera i aconseguir així els objectius que teniu plantejats.

Des d’actes corporatius empresarials a acadèmics i formatius; des de multitudinaris actes institucionals en una capital a trobades concretes en un punt del nostre territori.

Informació addicional

Contacte

Persona de contacte: MARTA CARRERAS

Adreça

ACONSILIUM Consultoria i Formació

LLEIDA

Lleida