Alegroterapia

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Empresa - Consultoria

Descripció professional

Transformem grups 👥 en equips🤝, impulsem el sentit de pertinença 💙 i potenciem les soft skills del teu equip de manera divertida gairebé sense adonar-se’n.

Desenes d’organitacions, empreses i ajuntaments han confiat en nosaltres per millorar el benestar a les seves organitzacions i portar-hi un extra d’alegria i motivació als seus membres. Els nostres tallers són una experiència tranformadora pels  equips, que recuperen la visió oberta, creativa i sense judicis del nen, es creen noves dinàmiques entre els assistents i cauen les màscares que els separaven per començar a remar tots junts en la mateixa direcció.

Però no només d’això va la cosa, la joia de la corona és el nostre programa, que a més a més dels beneficis del taller puntual, hi aprofundeix molt més i incorpora els valors de l’empresa alhora que es treballen soft skills en un entorn agradable i motivador.

Com ho fem tot això?

Mitjançant jocs, dinàmiques i moviment acompanyat amb música, a partir de tècniques que provenen de risoteràpia, clown, improvisació, mindfulness i coaching.

Explícan’s què vols aconseguir i nosaltres et fem una proposta

”La distància més curta entre dues persones és el sonriure.”

Informació addicional

En aquest dossier podeu trobar més informació sobre nosaltres, d’on venim, qui som i què fem.

Contacte

Persona de contacte: Maria

Adreça

Alegroterapia

Barcelona

Barcelona

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE