Alexandra Planella – Liberadora de Sueños

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Empresa - Consultoria

Descripció professional

Soc consultora, formadora i mentora experta en emprenedoria des de fa 25 anys, especialitzada en el Pla de Negoci.
El meu propòsit és ajudar a les persones que volen emprendre. Les acompanyo durant tot el camí, des que sorgeix la idea de negoci fins que la desenvolupen i la fan realitat. I també en els seus primers passos com emprenedores.

Les preguntes que sempre em fan les persones que volen emprendre el seu negoci són: Per on començo? Quins passos tinc que fer ara que ja tinc la meva idea? Com puc saber si pot funcionar abans de llançar-me a la piscina?
I la meva resposta és: fes el Pla de Negoci! Perquè així aconsegueixes seguretat i claredat en aquesta etapa inicial de caos i de dubtes, i sentir-te acompanyada.

Així que quan arribi aquest moment en que tens la teva idea de negoci, fes la teva primera inversió en tu mateixa i en la teva idea fent el Plan de Negoci. I prepara’t per tot allò que necessites saber abans de començar i que ningú t’ha explicat. S’ha de començar amb la mentalitat d’empresària!

I si ja tens la teva empresa funcionant, pregunta’t si les coses van com tú vols que vagin. Si necessites reconectar amb tú i la teva empresa, també t’ajudo. Perquè cal trobar el moment per parar i reflexionar on vols posar el teu focus i la teva energia, i així aconseguir els resultats que tú vols.

En aquest moment tan important de la teva vida, jo t’acompanyo!

Informació addicional

Acompanyament en el Pla de Negoci

Mentoria (per ajudar-te a treballar les teves habilitats i talent, i per impulsar-te i fer créixer la teva empresa)

Formació en gestió empresarial

Contacte

Persona de contacte: Alexandra Planella

Adreça

Alexandra Planella – Liberadora de Sueños

Barcelona

Barcelona