Centre Alba

Sant Feliu de Llobregat

Província: Barcelona

Àmbit: Salud - Psicologia

Descripció professional

Centre Alba és un centre de psicologia, psicopedagogia, a Sant Feliu de Llobregat, Barcelona.

En un espai acollidor i familiar, ens dediquem a acompanyar i guiar els infants, adolescents i famílies quan sorgeixen dificultats emocionals o en el desenvolupament, l’aprenentatge i / o la criança dels fills. Centre Alba ofereix un tracte individual i personalitzat, adaptant-nos a cada persona. Cada nen és diferent i únic. És per això que respectem els seus gustos i preferències a l’hora de realitzar la teràpia. Per a nosaltres, és imprescindible establir una relació inicial de confiança i crear un vincle segur perquè el nen se senti a gust a les sessions, afavorint així el seu desenvolupament i aprenentatge.

Una de les nostres principals eines de treball amb els nens és el joc terapèutic. Fem ús a més, de materials naturals i sensorials a partir dels quals els nens experimenten sensacions alhora que aprenen i es diverteixen sota metodologies alternatives com Montessori, Waldorf, Reggio Emilia, Pikler …
En adolescents, les nostres intervencions es basen en la relació de confiança i en tècniques creatives d’expressió i realització personal, a partir de les quals l’adolescent no se sent jutjat, sinó acompanyat, escoltat i comprès.

A més, assessorem a famílies en l’educació dels fills impulsant la criança respectuosa i l’educació en positiu. Proporcionem als pares i mares les eines i recursos necessaris per ajudar i guiar-los en situacions familiars complicades, fent-les més fàcils d’afrontar.

Informació addicional

Contacte

Persona de contacte: Alba Camacho

Adreça

Centre Alba

Pere Quart 45

Sant Feliu de Llobregat

Barcelona

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE