El-graduat-òptica-barcelona-gràcia

El Graduat òptica

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Altres

Descripció professional

El Graduat som una òptica contemporània, especialitzada en optometria i contactologia avançada, amb l’oferta de muntures més ben dissenyades de la ciutat, però també (i sobretot) som una òptica de barri, arrelada, compromesa amb els veïns, el comerç de proximitat, la sostenibilitat i el Km 0.

Al Graduat volem traslladar el nostre amor per l’ofici, defensant el rigor, la precisió i l’escrupolositat de l’optometria. Per això, requerim d’unes lents i un gabinet de graduació per estar a l’altura del nostre compromís. Hem fet confiança a ZEISS, que és l’únic fabricant que ens garanteix la precisió per concretar la nostra feina en unes ulleres o unes lents de contacte que deixin tan satisfets als clients com a nosaltres mateixos.

Informació addicional

Apliquem el mateix criteri que ens agermana amb Zeiss a les muntures. La qualitat dels materials, la solució de l’encaix entre les lents i el cèrcol o el disseny del pont delimiten la nostra tria. Fugim, per tant, de les grans distribuidores o dels plàstics rígids i barats; a més, contaminants. A El Graduat només tenim muntures de marques especialitzades, amb ulleres fetes artesanalment en tallers d’Europa, Japó o EE.UU.

Fugim del luxe frívol i de la filigrana carrinclona. Al Graduat trobareu ulleres de qualitat muntades gràcies a un procés rigorós, amb independència del vostre poder adquisitiu. Hem nascut en temps difícils i tenim molt clar que la vista és fonamental per tothom i anar ben corregit no pot ser un privilegi.

Per últim, ens trobareu a Gràcia, el nostre barri, al davant del mercat de la Llibertat. Un lloc que ens ha vist créixer i madurar, on s’ha escrit la nostra educació sentimental. El Graduat és inseparable de la ciutat i de Gràcia i no tindria sentit en cap altre lloc. Ens sentim tan privilegiats de treballar aquí, que obrim la persiana cada matí amb la il·lusió intacta.

Benvinguts a El Graduat!

Contacte

Persona de contacte: Helena Muñoz González

Adreça

El Graduat òptica

Plaça de la Llibertat, 9, 08012

Barcelona

Barcelona