Finanpolis

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Finances

Descripció professional

¡Aprèn finances jugant!
Estàs a un pas d’aprendre les típiques finances per a no financers i prendre les millors decisions per al teu negoci. Si no saps res de finances, et retem a que les aprenguis com si fos un joc, de manera senzilla i divertida amb el mètode Finanpolis©.
Si ets dels que et avorreixen els números, dels que no entén al seu gestor, o vols saber alguna cosa més del teu negoci abans de pagar els impostos trimestrals, aquesta és la teva formació.
També és per a aquelles empreses que volen donar als seus empleats una formació de Finances per a No Financers totalment diferent al que hi ha al mercat. Bonificable per Fundae.

Informació addicional

Finanpolis es un mètode per aprendre finances bàsiques que utilitza tècniques de joc per facilitar l’aprenentatge. Està pensat per a autònoms, emprenedors, empresaris i empleats d’empresa.

Fem classes presencials, virtual o online perquè les persones aprenguin les típiques finances per a no financers de forma senzilla i amena.

Quan ho fem PRESENCIAL, en la mateixa empresa o entitat púbica, s’aprèn en equip, ja que el joc implica i motiva els participants, proporcionant coneixements i habilitats a través de la vivència. Es pot bonificar per FUNDAE.

Si ho fas ONLINE ho aprens al teu ritme amb vídeos, exercicis, reptes, curiositats, sorpreses i premis.

Amb Finanpolis podràs aprendre conceptes financers com:

– Actiu i passiu
– Interpretar un Balanç de Situació
– Analitzar un compte de resultats
– Liquidar impostos
– Fer pressupostos de tresoreria
– Principals ràtios financeres
– Comptabilitat bàsica.

Tot de manera lúdica i divertida. El resultat és una amplitud de visió, és adquirir intel·ligència financera i millorar la capacitat de prendre decisions financeres.

Contacte

Persona de contacte: Elisa Martínez

Adreça

Finanpolis

C/ Pere IV 214 - 644.09.97.71

Barcelona

Barcelona