Serveis lingüístics

LocalizationLab

Sant Cugat del Vallès

Província: Barcelona

Àmbit: Empresa - Consultoria

Descripció professional

Hola! Som LocalizationLab. Tenim un nom estrany i en anglès, ho sabem, però som una empresa de serveis lingüístics. Localitzar vol dir ajustar les propietats i característiques funcionals d’un producte per adaptar-se a les diferències lingüístiques, culturals, polítiques i jurídiques d’un mercat o país estranger. I això és el que fem.

Oferim serveis de traducció professional i d’alta qualitat. Tots els nostres traductors son nadius en la llengua de destí, professionals qualificats amb una àmplia experiència en la seva especialitat. Sabem qui són tots ells, els seleccionem curosament segons la seva titulació, la seva experiència i les recomanacions d’altres lingüistes de confiança.

Els nostres serveis:

  • Traducció especialitzada (legal, técnica, de marketing)
  • Localització de software i apps
  • Correcció
  • Redacció de contingut tècnic i de marketing
  • Transcripció i subtitulació
  • Interpretació

Informació addicional

Vam néixer a la Mediterrània, a Barcelona, on des de l’antiguitat s’han unit diferents cultures, com ara els egipcis, els grecs, els fenicis, els cartaginesos, els romans… Totes aquestes cultures van deixar empremta a la Península Ibèrica i, concretament, a Catalunya, on vivim i treballem.

Som un equip de lingüistes que treballem des de Catalunya units per la nostra passió pels idiomes, les cultures i la comunicació a tot el món. El nostre objectiu és ajudar les empreses a millorar la seva imatge a tot el món a través de les paraules i a tenir textos ben redactats en qualsevol idioma, oferint un servei proper, professional, de confiança i de qualitat.

Traduccions excel·lents, la nostra raó de ser.

Després de treballar molts anys a HP contractant serveis lingüístics ens vam adonar que es podien fer les coses d’una altra manera: treballant amb protocols que garanteixin excel·lència, en un sector que la demana, però no tothom segueix.
Així, posem els nostres esforços en oferir un servei prèmium de traducció professional, de molta qualitat, cuidant tots els detalls. Per exemple, en la nostra metodologia pròpia, que ens permet oferir uns alts estàndards de qualitat: TRADUCCIÓ + REVISIÓ amb dos traductor professionals i experts en la matèria.

Contacte

Persona de contacte: Rosa Maria Pradas

Adreça

LocalizationLab

Mariné 63 Baixos 2na

Sant Cugat del Vallès

Barcelona