Mabel Núñez Photography

Mabel Núñez Photography

Terrassa

Província: Barcelona

Àmbit: Imatge - So

Descripció professional

📸 Necessites una imatge de marca o una imatge corporativa per al teu negoci, una imatge autèntica que et defineixi?
✔️ O potser ja tens les fotos però sents que falta alguna cosa, que no estan en coherència amb tu ni amb el teu projecte, que la teva pàgina web i xarxes socials no transmeten allò que desitjaries?
✨ Necessites fotos per a les teves publicacions a les xarxes socials, fotos que et mostrin a tu i al teu treball amb la qualitat que mereixes?
🤔 O potser creus que una sessió de fotos és molt cara i no et planteges aquesta opció?

Darrere de cada negoci hi ha una persona, i una imatge professional que reforci la teva marca personal i et defineixi adequadament és fonamental. A més de tots els beneficis que et proporcionen, com augmentar la confiança i credibilitat en el teu públic, donar un aspecte professional al teu negoci,…

📸 Sóc Mabel Núñez, fotògrafa especialitzada en dones emprenedores i empresàries. La meva feina està basada en l’escolta, la comunicació i la confiança, juntament amb la meva experiència en moda i bellesa.

💡 Quins BENEFICIS tindràs treballant amb mi?

🔴 Assessorament en tots els aspectes relacionats amb la teva sessió de fotos, des del maquillatge, estilisme i actitud davant de la càmera. A més pots contractar els serveis de maquilladores i estilistes amb què col·laboro.

🟠 Podràs ser tu mateixa amb el meu mètode de treball, una cosa fonamental per fer una sessió de fotos.

🟡 Juntes traiem la teva millor versió i trenquem el mite que no ets fotogènica, que la càmera no t’estima i et posa nerviosa.

🟢 Una pujada d’autoestima i gaudiràs com una nena.

🔵 Tindràs una sessió de fotos personalitzada: Des d’una sessió de mitja hora exclusiva per a les teves fotos de perfil a un pack complet de foto, vídeo, maquillatge i estilisme.

🟣 I si tens una empresa també he creat packs de fotografia corporativa perquè puguis fer un gir a la imatge del teu negoci i brillar com mereixes ✨

⚪️ Els meus estudis estàn a Barcelona, Madrid i Terrassa. Les sessions les adaptem a les teves necessitats, per tant les sessions poden ser en estudi, exterior o al teu entorn de treball.

Si sents que això és per a tu, contacta amb mi a través de 670 05 21 28 o reserva la teva entrevista personal i totalment gratuïta a l’enllaç adjunt i t’explico! 🙂

https://calendly.com/mabelnunezphotography/30min?month=2024-02

Informació addicional

Els meus Serveis:

📸 Fotografía de marca personal.

📸 Fotografia corporativa.

📸 Reportage dels teus esdeveniments.

📸 Tallers:

“Shooting Time”

https://mabelnunezphotography.com/only-you-BCN-MAD

“Mima tu Imagen, Proyecta tu Esencia”(Barcelona, Madrid, Bilbao).

https://mabelnunezphotography.com/index.php/mima-tu-imagen-proyecta-tu-esencia/

📸 Tallers per als teus esdeveniments.

Contacte

Persona de contacte: Mabel Núñez

Adreça

Mabel Núñez Photography

C/Gandesa 1A

Terrassa

Barcelona