MONDAY HAPPY MONDAY CONSULTING SL

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Empresa - Consultoria

Descripció professional

🔛 Hola, soc l’Alicia, una de les cofundadores de Monday Happy Monday. El juliol del 2023 vam revisar amb Maite, la meva sòcia, els projectes que havíem dut a terme a Monday Happy Monday des que vam iniciar aquesta aventura al 2015. Vam fer retrospectiva com a bones fans de l’agilisme 🙂

Vam revisar els 105 projectes fets, com es van fer, cosa que van generar en els nostres clients i en nosaltres, els aspectes que van ser com el vent a favor a un veler, i, en canvi, aquells obstacles que ens van ser més difícils de superar. També analitzem els resultats que vam obtenir en termes d’impacte. Si et dediques a ajudar a les organitzacions, a resoldre problemes o millorar experiències, amb l’estratègia de la innovació humà centrista 👨‍ 🍳👩‍🔬, necessites palpar el canvi amb els teus dits per poder dir “good job”.

🔃 Les retrospectives són el primer pas per poder crear un canvi a futur. Si fos allà el món canviaMonday Happy Monday també ha de canviar. No ho farà en la seva essència ni en el propòsit 🎯 de fer del món de les organitzacions llocs més amables per a les persones, però sí que ha de canviar en el com.

Els processos d’innovació que duem a terme a Monday Happy Monday seran i, de fet, ja són diferents. En línia amb totes aquestes necessitats que les persones i les organitzacions tenen actualment i gràcies a les oportunitats que ens porta la intel·ligència artificial.

Què hem fet fins ara?

Hem desenvolupat més de 105 projectes d’innovació a organitzacions tant públiques com privades. Corporacions com Boehringer, Abertis, ENDESA i Volkswagen han confiat en nosaltres. També a organitzacions de pes a la nostra societat com l’HOSPITAL CLÍNIC, la UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA i la Generalitat de Catalunya. I, finalment, institucions educatives de la mida d’ESADE i fundacions diverses.

📚🧠 Ens preparem constantment per aportar cada cop més valor compartit als nostres clients.

#Innovació #NousReptes #NovesSolucions #HumanoCentrisme

Informació addicional

Estem a LinkedIn https://www.linkedin.com/company/mondayhappymonday/

Estem a Instagram https://www.instagram.com/wearemondayhappymonday/

i també a X https://twitter.com/MonHappyMon

Contacte

Persona de contacte: Alicia Linares Roger

Adreça

MONDAY HAPPY MONDAY CONSULTING SL

Marquès de Mulhacén, 21

Barcelona

Barcelona