Oudoca

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Educació - Formació

Descripció professional

El nostre projecte Oudoca desenvolupa en aquests momentos dues línies de treball: una sobre la pedagogia de la menstruació i  la sexualitat per a l’empoderament femení, i una altra basada en la formació y sensibilització sobre l’assetjament sexual i per raó de sexe a les empreses. Ens caracteritza la capacitat de crear materials didàctics de disseny propi i una metodologia innovadora amb dinàmiques i activitats pedagògiques que faciliten l’aprenentatge d’una manera fàcil i amena.

La pedagogia de la menstruació la fem a través de tallers i formacions a Escoles de Primària, Instituts, Centres cívics, espais joves, centres de dones, cercles de dones i nenes. Amb famílies i professorat. Les nostres accions van diridiges a infància, adolescència i persones adultes. Una nova pedagogia de la menstruació i la sexualitat són necessàries. Fem-ho juntes!!

La formació en assetjament sexual i per raó de sexe la fem a les empreses, ja que estan obligades desde la llei 10/22 de garantia integral de la llibertat sexual a realitzar aquest tipus de sensibilització a les seves treballadores i treballadors. Anem de la ma amb Meritxell Beltran assessora i formadora en Igualtat de Gènere.

Informació addicional

Tenim un material didàctic gamificat en format gran per jugar amb grups grans i un de petit més tipus joc de taula per fer la pedagogia de la menstruació.

Si voleu saber més sobre el nostre material didàctic:

US CONVIDEM A VEURE LA NOSTRA XERRADA TED TALK!

També podem organitzar grups per a l’acompanyament de les dones en el reconeixement positiu de la seva ciclicitat, la regla o la menstruació o fer acompanyament personal.

 

Contacte

Persona de contacte: Lila Arsuaga Méndez o Patrícia San Mateo Hidalgo

Adreça

Oudoca

C/Can Flor, 1

Barcelona

Barcelona

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE