Sello Índico

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Turisme - Restauració

Descripció professional

Sello Índico és una agència de viatges per a dones, especialitzada en viatges de reconnexió i introspecció a Sri Lanka.

Durant 10 dies no sols coneixem el país i convidem a connectar amb els seus racons, sinó que també ens endinsem en un Viatge de Diari: un viatge d’experiències d’introspecció, autodescobriment i reflexió a través d’eines d’aprofundiment com són l’escriptura, la meditació i el ioga.

Aprofitem el poder de transformació que té el viatjar i posem a l’abast el nostre coneixement i experiència per fer d’un viatge un procés d’introspecció i creixement personal.

Els nostres Viatges de Diari estan dissenyats per mostrar-te’ls des d’una perspectiva íntima i genuina, reflectint les nostres experiències i descobriments personals. Et portem a explorar llocs i vivències que van capturar els nostres cors, convidan-te a que els descobreixis des de la nostra mirada.

Informació addicional

A Sello Índico, ens vam proposar oferir a les dones viatges únics i memorables, plens de descobriment i experiències gratificants.

Som la Mireia i la Lila, i la nostra història va començar amb una connexió compartida: la nostra passió per mostrar Sri Lanka des d’una perspectiva molt personal.

Inspirades per les nostres pròpies vivències transformadores en aquest país, vam decidir unir-nos per a crear Sello Índico, amb l’objectiu de compartir aquesta forma especial d’experimentar el plaer de viatjar acompanyant a altres dones en un viatge similar al nostre, ple de descobriments i moments especials. 

Els nostres viatges estan dissenyats pensant en tu, per oferir-te no només una escapada, sinó una oportunitat per explorar i descobrir tant Sri Lanka i altres destins pròximament, com a tu mateixa. Una finestra oberta a noves experiències i a una altra forma de veure el món.

Contacte

Persona de contacte: Mireia i Lila

Adreça

Sello Índico

Barcelona

Barcelona

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE