The Anglel Studio

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Màrqueting - Comunicació - Publicitat

Descripció professional

Som una PRODUCTORA AUDIOVISUAL especialitzada en retrasnmisions en directe i contingut per xarxes socials El nostre equip de professionals reconeguts busca constantment la millor manera d’explicar una història. T’ajudem a trobar una forma única de comunicar-te amb el teu públic.

Tot depèn del punt de vista!

 

Informació addicional

Els nostres serveis destacats:

  • Cobertura d’esdeveniments: Ja siguin esdeveniments corporatius, esportius, culturals o socials, el nostre equip de professionals captura els moments més importants amb la més alta qualitat audiovisual.
  • Conferències i plens : Oferim serveis de transmissió en viu, enregistrament de sessions i edició de vídeo per a conferències de tota mena i mida, garantint que el vostre missatge arribi a l’audiència desitjada.
  • Rodes de premsa: Podem capturar i transmetre rodes de premsa en temps real, cosa que permet als mitjans de comunicació i als assistents remots participar en esdeveniments importants. També oferim produccions híbrides on els participants remots poden intervenir.
  • Formació: Proporcionem serveis d’enregistrament i edició de vídeo per a programes de formació i capacitació per a plataformes d’e-learning.
  • Videos corporatius i publicitaris: Vetllant per difondre el missatge que voleu donar, enregistrem i editem vídeos i càpsules per el vostre públic objectiu.

adjunto una bobina nostra: https://youtu.be/OifcisxIuUA

A tots aquests serveis hi podem incorporar tecnologia de realitat augmentada i platós virtuals per crear una experiència gràfica més immersiva.

A The Angle Studio ens apassiona el poder de l’audiovisual per explicar històries, capturar moments especials i brindar experiències significatives. Si esteu interessats en els nostres serveis, estarem encantats de discutir les vostres necessitats específiques.

T’estem esperant!

Contacte

Persona de contacte: Cristina RImbau

Adreça

The Anglel Studio

Ronda General Mitre 160

Barcelona

Barcelona

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE