Tribbum

Tribbum

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Altres

Descripció professional

Tribbum és una app solidària i gratuïta per compartir una llar i conèixer persones en la mateixa situació, afavorint l’ajuda mútua.

Està dissenyada especialment per mares/pares divorciats, separats o solters que necessiten compartir casa amb els seus fills, ja sigui de forma periòdica o permanent. També per a tot tipus de famílies, persones sense fills i persones grans (ajudant també a combatre la solitud), de manera que no només ajudarà a reduir la càrrega econòmica d’un habitatge, sinó també permet crear sinèrgies segons les diverses necessitats i valors perquè puguin ajudar-se si així ho necessiten.

Arrel de la crisis covid, ha crescut el número de famílies que es troben en situacions econòmiques precàries, algunes disposen de temps lliure, un temps dels que altres no disposen i els comporta una lluita diària per poder conciliar la seva vida laboral amb la familiar. Sabem que compartir una llar quan tens fills no és una tasca fàcil, per aquest motiu va néixer Tribbum, desenvolupant una app que permet de forma ràpida, trobar persones en la teva mateixa situació, creant una comunitat basada en valors com el respecte, l’empatia, la comprensió, el suport i la solidaritat. També volem oferir alternatives als nostres grans perquè puguin compartir una llar amb famílies o bé amb altres persones grans.

Ja està disponible tant a Google Play com a Apple Store.

Per a més informació:  www.tribbum.com   /      @tribbum_app (instagram, facebook, youtube)

Informació addicional

Contacte

Persona de contacte: Laia Papiol

Adreça

Tribbum

Barcelona

Barcelona