Equilibrium Experience

“Sessió informativa Equilibrium Experience:

Si sents que estàs molt estressada, que el ritme actual t’està exigint massa i necessites començar a viure l’estrès de forma diferent, cal explorar opcions diferents.

Prendre consciència de com et sents quan estàs estressada, saber quines fonts et fan sentir així i reconèixer quina part de la teva personalitat t’ajuda o t’impedeix viure més relaxadament, és un pas fonamental per a reduïr els teus nivells d’estrès de forma duradora.

A través de l’Equilibrium Experience, 3 sessions individuals de coaching intensiu, i amb l’aplicació de l’eina el Mapa de l’Estrès®, pots entendre com és el teu propi estrès i canviar-ne la percepció per a millorar la gestió.

Vols conèixer una mica més aquesta proposta?

En la sessió informativa del proper 20 de març a les 18,30 (format on-line) la Glòria Forns, creadora de l’Equilibrium Experience, ens explicarà com és l’eina que utilitza i com l’aplica per a acompanyar la reducció de l’estrès.

Ara, a través de SomDones, pots fer-la amb un 25% de descompte. A més a més, es sortejarà una Equilibrium Experience entre les assistents a la sessió.

Apunta’t i aprèn sobre el teu estrès per a canviar-lo per sempre.”

L’Equilibrium Experience és un procés de coaching intensiu individual de 3 sessions que t’acompanyarà, amb l’ús de l’eina el Mapa de l’estrès, i et permetrà entendre quins son els elements del teu estrès (com el vius, quines fonts el produeixen i com el perceps) per a canviar-ne la perspectiva de manera efectiva i duradora.

I si no pots assistir a la sessió del dia 20 de març però estàs interessada, aqui tens més info del programa:

A l’Equilibrium Experience treballaràs:

  • 1a sessió: sessió d’exploració del teu Mapa de l’estrès, ampliant el coneixement i la consciència (120 minuts, individual)
  • 2ª sessió: sessió de coaching per a conèixer el teu Camí a l’estrès i quins elements del teu estrès pots començar a gestionar de forma diferent (60 a 90 minuts, individual)
  • 3ª sessió: sessió de coaching  per a traçar el teu Pla d’acció d’afrontament de l’estrès (60 a 90 minuts, individual)

Gràcies a SomDones, pots fer-ho a un cost més reduït, amb un descompte del 25%

Preu Equilibrium Experience: 600€

Promoció: 450€ *

Contacte: coach@gloriaforns.com (655527282)

* promoció aplicable a particulars que iniciïn una Equilibrium Experience abans del 31 de març

Deixa un comentari