7 maig 2023

12:00 h

Concentració: Dia de les mares protectores, Veritat, Justícia, Reparació

Barcelona

Província: Barcelona |

Tipus: Presencial

Dades de l'esdeveniment

Dia: 7 maig 2023

Hora: 12:00 h

Durada: 2 h

Lloc: Pl Sant Jaume

Municipi: Barcelona

Descripció de l'esdeveniment

7 DE MAIG. DIA DE LES MARES PROTECTORES:
VERITAT, JUSTÍCIA I REPARACIÓ

CONTRA L’ABÚS I LA VIOLÈNCIA INSTITUCIONAL
PROU VIOLÈNCIA VICÀRIA
PROU FALS S.A.P. I ELS SEUS DERIVATS

Des dels feminismes volem resignificar el dia de les mares reconeixent la cura i la sostenibilitat de la vida, allunyant-nos del missatge comercial, però sobre tot exigim la necessària veritat, justícia i reparació de les mares protectores -dones, lesbianes i trans-, que en la defensa de la nostra llibertat i vida i la dels nostres fills i filles fem front a les agressions masclistes de les nostres parelles o ex parelles.

Denunciem l’aplicació del SAP (Síndrome d’Alineació Parental) i els seus derivats, com a constructes reiteradament denunciats socialment i legalment tant a nivell internacional com nacional, per les institucions administratives i judicials, i que actualment encara continua justificant la criminalització de les mares que actuen per protegir les seves criatures i que denuncien la relació entre els progenitors agressors i els seus fills i filles. Denunciem la violència institucional, principalment a l’àmbit judicial, que, lluny de garantir el benestar i la llibertat de les mares protectores i les seves criatures està provocant una continuació de les seves agressions i revictimització.

Exigim i diem prou i actuem juntes amb les mares protectores, front les agressions sexuals dels progenitors vers els seus fills o filles, i denunciem que amb l’aplicació del SAP sovint les dones perden la custòdia i són arrencades dels i de les menors. I en algunes ocasions són condemnades i empresonades per no seguir les resolucions judicials que les obliguen a entregar els fills i filles al progenitor abusador.

JUNTES I REBELS ENS TROBEM EL 7 DE MAIG,
A LA PLAÇA SANT JAUME A LES 12 DEL MATÍ

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE