20 març 2023

18:30 h

Equilibrium Experience

Vilanova i la Geltrú

Tipus: Online

Dades de l'esdeveniment

Descripció de l'esdeveniment

“Sessió informativa Equilibrium Experience”

 

Si sents que estàs molt estressada, que el ritme actual t’està exigint massa i necessites començar a viure l’estrès de forma diferent, cal explorar opcions diferents.

 

Prendre consciència de com et sents quan estàs estressada, saber quines fonts et fan sentir així i reconèixer quina part de la teva personalitat t’ajuda o t’impedeix viure més relaxadament, és un pas fonamental per a reduïr els teus nivells d’estrès de forma duradora.

 

A través de l’Equilibrium Experience, 3 sessions individuals de coaching intensiu, i amb l’aplicació de l’eina el Mapa de l’Estrès®, pots entendre com és el teu propi estrès i canviar-ne la percepció per a millorar la gestió.

 

Vols conèixer una mica més aquesta proposta?

 

En la sessió informativa del proper X de març a les XX:XX (format on-line) la Glòria Forns, creadora de l’Equilibrium Experience, ens explicarà com és l’eina que utilitza i com l’aplica per a acompanyar la reducció de l’estrès.

 

Ara, a través de SomDones, pots fer-la amb un 25% de descompte. A més a més, es sortejarà una Equilibrium Experience entre les assistents a la sessió.

 

Apunta’t i aprèn sobre el teu estrès per a canviar-lo per sempre.”

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE