9 maig 2024

16:00 h

FEMME

barcelona

Província: Barcelona |

Tipus: Presencial

Dades de l'esdeveniment

Dia: 9 maig 2024

Hora: 16:00 h

Durada: 3 h

Lloc: Teamlabs C/ Pallars 73

Municipi: barcelona

Descripció de l'esdeveniment

Desde Femme.liders volem que les noies liderin les seves pròpies vides per demà liderar el futur. Per tal de potenciar el lideratge femení, crearem una comunitat híbrida a través de la qual surgeixen sinergies i activitats de valor per visibilitzar i potenciar la dona en un rol de lideratge.

La primera activitat per a potenciar el lideratge i l’esperit emprenedor femení entre les noies de 15 i 20 anys, dins del moviment @femme.liders, impulsat per TeamLabs/ i Youz Talent.

Aquesta jornada inspiradora i educativa, que pretén potenciar el lideratge i l’emprenedoria femenina, està dividida en diferents parts. La primera és una TED Talk de dones líders d’avui, emprenedores ex-estudiants de LEINN, que faran de referents i t’obriran portes perquè demà ho siguis tu. Seguidament, hi haurà l’ActivitatME, que consistirà a fer un treball d’introspecció a través del mètode DISC (on s’analitzen els diferents perfils de persona, les seves característiques i com relacionar-se amb cadascun d’aquests), i així tenir les eines necessàries per a ser la líder que vulguis ser. Finalment, hi haurà una exposició de projectes impulsats per joves emprenedores, per a connectar i conèixer a empreses liderades per dones.

Animem a totes les noies a ser una de les líders del demà, no dubtis a formar part del moviment i assistir a l’esdeveniment inscrivint-te. Sortiràs amb moltes noves connexions amb noies TOP i amb noves eines que t’ajudaran a ser líder.

UBICACIÓ: TeamLabs/ C. Pallars 73, 08018, Barcelona .
DIA I HORARI: Dijous 09 de maig, de 16.00 a 19.30 h.
REQUISITS: Tenir entre 15 i 20 anys i moltes ganes de menjar-se el món.

Us hi esperem!

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE