Adjamagnété Lambal

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Disseny - Arts - Artesania

Descripció Professional

Dissenyadora Artesana per l’ ànima. He unit les meves passions: Àfrica, l’artesania, el color, la naturalesa, les teràpies alternatives en un altra passió la Moda, en una Moda Moda Holística & Sostenible, amb mirada ètica, fomentant la compra conscient.

Des de molt petita vaig aprendre a cosir amb el Sistema Marti. Ampliant amb els estudis en Moda, confecció i disseny amb el Sistema de Felicitat Duce de Barcelona, al Col·legi de Maria Auxiliadora a Terrassa. Malgrat no dedicar-me professionalment, no vaig deixar de dissenyar i cosir, la meva peça estrella sempre va ser el vestit.

En el meu viatge al Senegal, em va ajudar a triar el camí personal i professional. Amant del color, vaig venir enamorada de les teles africanes, de l’alegria de les seves gents, vaig reconnectar amb la meva feminitat. És per aquest motiu he triat aquestes teles per a treballar amb elles, per l’efecte de cromoteràpia que donem.

El meu nom Adjamagnété Lambal prové de la llengua Jola del Senegal. Relacionat amb l’alegria. Agraïda per tot l’après.

Què ofereix ?

El meu propòsit amb la Línia Femenina és l’empoderant de la dona, la reconnexió a la seva feminitat: “Empoderat: Sé la Deessa”, la Connexió als colors de la Mare Terra a través de les teles africanes 100% cotó des de la meva experiència personal.

Creant la Línia Femenina una Moda Holística & Sostenible, amb mirada ètica, fomentant la compra conscient. Amb Col·leccions Càpsula. Dissenyant a través de l’observació de l’estampat, peces úniques per a dones úniques, creatives, atemporal i ECO. Amb qualitat, artesanal a mà (d’agulla i dèdal).
Acompanyades de Deesses de Cultures del Món, que exerceixen el seu Poder en la peça i connectés amb la dona.

*La Moda Holística amb un bany multicolor d’energies: impregnades de l’AlegríAmor de la dissenyadora, l’Energia Africana, la Cromoteràpia de les teles africanes, el Poder de les Deesses, la connexió amb la Naturalesa, Energia Reiki, els Concos de quark, l’Aromateràpia dels olis essencials.

**Tretze són els principis que treballen en Tu Mundo A Color®️ entre ells; Circularitat, el Comerç Just, ESS, Integració i els Valors: alegria, autenticitat, gratitud, honestedat i perseverança.

**Tu Mundo A Color va néixer com un Projecte de Vida, hem creat juntament una Filosofia de Vida, hi ha 35 punts.

**Treballen crea’n i col·labora’n en projectes socials i ecològics.

¿Vols Transformar La Teva Vida?

***Farem descomptes per dones de somdones.cat d’un 10%
* Ets artesana? Contacta amb nosaltres.
* Tens un espai per fer showrooms? Parlem.

T’esperem en Tu Mundo A Color®️
Dona Alegria A La Teva Vida.

Contacte