Aïda Espinet López

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Empresa - Consultoria

Descripció Professional

Enginyeria i consultoria acústica

Què ofereix ?

Acoustic Engineering és una empresa especialitzada en acústica. El seu objectiu és aportar la millor solució a cada client i a cada projecte.
El nostre CEO porta més de 10 anys en el camp de l’acústica realitzant projectes nacionals en diferents sectors: indústria, restauració, oficines, el sector públic, etc. Compta amb projectes com ara sales polivalents per a ajuntaments, com és l’Ajuntament de Barcelona, ​​hospitals, educació i hostaleria.
A nivell internacional, té àmplia experiència en el disseny d’aïllament i condicionament d’esglésies a LATAM i estudis d’enregistraments a Israel.
Cada projecte i cada espai s’han de personalitzar en funció de les necessitats específiques. Sempre s’ha de tenir en compte les normatives i ordenances a complir en cada cas.
La passió per l’acústica és el factor que ens diferencia
Creem amb tu el millor projecte, amb espais innovadors, dinàmics i amb caràcter des del principi, treballant perquè s’ajustin als objectius dels nostres clients, i per obtenir com a resultat final, un confort acústic integral.
Ens apassionen els reptes, per això no hi ha cap fàbrica, cap màquina, cap espai que no puguem adaptar a la normativa, atenuar el soroll i poder proporcionar l’aïllament acústic òptim.

Els nostres clients són la nostra prioritat
Som enginyers de telecomunicacions especialistes en acústica amb àmplia experiència en el sector.

Contacte