Aïda Espinet López

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Empresa - Consultoria

Descripció Professional

Enginyeria i consultoria acústica

Què ofereix ?

Acoustic Engineering és una empresa especialitzada en acústica. El seu objectiu és aportar la millor solució a cada client i a cada projecte.
El nostre CEO porta més de 10 anys en el camp de l’acústica realitzant projectes nacionals en diferents sectors: indústria, restauració, oficines, el sector públic, etc. Compta amb projectes com ara sales polivalents per a ajuntaments, com és l’Ajuntament de Barcelona, ​​hospitals, educació i hostaleria.
A nivell internacional, té àmplia experiència en el disseny d’aïllament i condicionament d’esglésies a LATAM i estudis d’enregistraments a Israel.
Cada projecte i cada espai s’han de personalitzar en funció de les necessitats específiques. Sempre s’ha de tenir en compte les normatives i ordenances a complir en cada cas.
La passió per l’acústica és el factor que ens diferencia
Creem amb tu el millor projecte, amb espais innovadors, dinàmics i amb caràcter des del principi, treballant perquè s’ajustin als objectius dels nostres clients, i per obtenir com a resultat final, un confort acústic integral.
Ens apassionen els reptes, per això no hi ha cap fàbrica, cap màquina, cap espai que no puguem adaptar a la normativa, atenuar el soroll i poder proporcionar l’aïllament acústic òptim.

Els nostres clients són la nostra prioritat
Som enginyers de telecomunicacions especialistes en acústica amb àmplia experiència en el sector.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE