Anna Bausells Jerez

Sant Feliu de Llobregat

Província: Barcelona

Àmbit: Empresa - Consultoria

Descripció Professional

Hola! Soc Anna Bausells, Coach personal i executiva certificada i Agile Coach certificada per l’Europeanscrum.org.

La meva missió és facilitar les eines necessàries a persones i empreses perquè evolucionin cap als seus objectius amb consciència.

Després de més de vint anys en el món corporatiu, puc dir que el meu gran interès sempre ha estat crear ambients ètics i humans al meu voltant.

Soc molt fidel als meus valors, visc amb autenticitat amb el que penso i amb el que faig i la meva missió a la vida és viure divulgant els bons hàbits i la vida slow.

Què ofereix ?

Com a personal Coach,  acompanyo a les persones a aconseguir les seves fites, desenvolupant noves habilitats per poder afrontar nous reptes personals i professionals.

Amb els meus programes específics, milloraràs la confiança i autoestima en tu mateix i aprendràs a desenvolupar noves habilitats per a reduir l’estrès.

Experta en wellness Coaching, i en metodologies àgils, acompanyo a empreses saludables, compromeses amb el benestar dels seus equips, a desenvolupar estratègies pràctiques per a assolir els seus objectius, millorant la qualitat dels seus productes i reduint costos.

Les metodologies àgils permeten als equips adaptar-se als canvis i a les necessitats del negoci de manera més ràpida i efectiva.
Això es deu al fet que s’enfoquen en la flexibilitat i la capacitat de resposta a les necessitats del mercat i dels clients.

El meu mantra, es: “DESITJAR EL CANVI ÉS EL PRINCIPI DEL TOT.”

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE