Anna Goixens Canal

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Màrqueting - Comunicació - Publicitat

Descripció Professional

Soc una emprenedora apassionada per la comunicació i el màrqueting digital, amb un enfocament resolutiu i multidisciplinari. Estic especialitzada a enfortir la presència digital de petits negocis i emprenedores, transformant idees en estratègies efectives que maximitzen l’abast i la interacció a través de diverses plataformes.

L’any 2020 vaig crear el projecte Poblenou Digital, una agència de comunicació digital on juntament amb el meu equip creem i executem solucions innovadores en xarxes socials, desenvolupament web, SEO i SEM, impulsant el creixement digital dels nostres clients.

Crec fermament en el poder de les sinergies i en la col·laboració entre dones emprenedores, per això també formo part de l’associació Donesqueinspiren.cat.

Amb més de 15 anys d’experiència en rols de lideratge en diversos departaments, tinc una comprensió integral de les necessitats digitals dels negocis en l’era actual. El meu objectiu és col·laborar estretament amb tu per assegurar que la teva visió empresarial es materialitzi i prosperi en l’entorn digital.

Si estàs buscant crear o revitalitzar el teu lloc web, dissenyar una estratègia efectiva per a xarxes socials, o simplement desitges discutir les teves idees sobre un projecte prenent un te (no soc aficionada al cafè!), no dubtis a contactar amb mi.

Estic aquí per ajudar-te a navegar el món digital i veure el teu negoci assolir nous reptes!

Què ofereix ?

Assessories en digitalització
Gestió de Xarxes Socials
Estratègies en màrqueting digital
Creació de pàgines web
SEO
SEM

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE