Anna Pastor Cherta

Salou

Província: Tarragona

Àmbit: Educació - Formació

Descripció Professional

Docència de la formació per l’ocupació.
Intel.ligència emocional, competències transversals.

Els meus inicis professionals, l’any 1988, van estar amb l’estètica i embelliment, però aviat me’n vaig adonar que la bellesa es transmet a través de la mirada, el gest i el somriure sincer, i que el dolor impedeix sentir-se bella i somriure de cor. A partir del quiromassatge terapèutic i la reflexoteràpia podal podia acompanyar les persones a fer més lleuger el dolor físic, per tant, que poguessin accedir al seu somriure més ampli.

Amb els anys de pràctica descobreixo les energies subtils que mouen el ser humà i aprofundeixo en tècniques energètiques per tant d’alliberar els bloquejos a un nivell més profund. Massatge Japonès amb Calor, Reiki i energia de la Llum.

Descobreixo que la meva evolució professional sempre va lligada a la meva evolució personal, i que, amb l’afany d’alliberar-me del meu dolor i poder gestionar la meva vida de manera apoderada em cal treballar en el meu Ser interior. És quan, des de la humilitat, formo part de grups de creixement personal i la llavor queda implantada. Decideixo formar-me en Coaching per objectius, Coaching Wingwave i en el Màster de PNL.
Descobreixo el meu propòsit de vida; compartir amb les dones els coneixements necessaris per al seu apoderament, des de el canvi de creences, la confiança en una mateixa i en la millora constant de les competències personals i habilitats socials. Formar-te per Crear.te.

El Certificat de professionalitat de docència per l’ocupació i e.learnig, em dóna les eines per poder fer els tallers de Creixement personal i acompanyar emocionalment, també, a les dones que decideixen gestionar la seva vida d’una forma integral.

Tinc experiència com facilitadora de tallers presencials a grups de dones que participen en programes d’Higiene Mental des del Servei d’Acció social de l’ajuntament de Salou.
Ara en format en línia puc accedir a més dones decidides a apoderar-se i formar part activa de la societat aportant el seu valor en clau femenina.

Què ofereix ?

  • Formació continuada. Intel·ligència i Gestió emocional. Competències transversals. Programació Neurolingüística PNL.
    Programes, cursos i tallers de Desenvolupament personal. Autolideratge.
  • Coaching per valors amb PNL.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE