Anna Puig

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Màrqueting - Comunicació - Publicitat

Descripció Professional

Després d’anys portant la comunicació i les xarxes socials del meu propi negoci, em vaig adonar que la meva creativitat es redirigia.

T’explico.

Al meu anterior negoci la creativitat era fonamental, dissenyava joies vitamina. Si bé és cert, que gaudia creant amb les meves mans, també és cert que m’apassionava tota la part de comunicació que implicava el meu negoci, buscar aquest fil conductor que expliqués una història i que fes créixer el meu negoci.

La vida, l’univers, el destí… anomena’l com vulguis, tenia preparat per a mi una cosa que jo no imaginava.

Primer va bloquejar la meva creativitat més manual, més artística; cosa que va fer que em sentís frustrada perquè no podia avançar en el meu negoci. El que jo no sabia en aquell moment era l’oportunitat que la vida tenia preparada per a mi: la meva primera clienta a qui gestionar-li la comunicació de xarxes socials va sorgir justament en aquell moment.

Què ofereix ?

Per què tens xarxes socials o newsletter? Per què t’agrada escriure, pensar continguts, definir estratègies de comunicació… o per què això t’ajudarà a aconseguir visibilitat, autoritat i arribar als teus potencials clients?

Les dues sabem la resposta.

Deixar d’estressar-te pensant en com planificar i gestionar les teves xarxes socials. Vull fer-te la vida més fàcil, així que crearem una estratègia de comunicació pel teu negoci que sigui constant, sempre partint d’una comunicació sense estrès, “slow”, que flueixi i s’adapti al teu ritme; per poder aconseguir visibilitat, autoritat i arribar als clients potencials.

Amb mi passaràs de l’angoixa de les xarxes socials a la calma, la tranquil·litat i la seguretat de saber que la teva comunicació de xarxes està en bones mans, m’encanta que les meves clientes se sentin acompanyades en tot moment.

Vols comunicar a xarxes socials? Endavant. No saps com fer-ho amb estratègia, constància i respectant els teus ritmes? Jo t’ajudo!

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE