Beatriz Mallén, Lideratge Inclusiu

Beatriz Mallén Muñoz

Cardedeu

Província: Barcelona

Àmbit: Empresa - Consultoria

Descripció Professional

Antropòloga i especialista en lideratge inclusiu.

Apassionada de les cultures i la comunicació, parlo 5 idiomes: català, castellà, anglès, noruec i francès.

Porto 10 anys liderant programes humanitaris en contextos de conflicte i d’alt estrès, com ara Síria, Pakistan, Sudan del Sud i Veneçuela, amb equips molt diversos, tant socialment, com culturalment, acadèmicament i econòmicament.

Aquesta experiència m’ha demostrat que el tipus de lideratge actual ha de canviar: d’un lideratge enfocat només en resultats, a un lideratge més humà, inclusiu i intercultural.

Amb la meva feina, acompanyo ONGs, empreses i dones líders en el seu camí cap a un impacte més positiu i sostenible.

Crec que el lideratge és un procés personal i compartit, i m’encantaria donar-vos suport en cada etapa d’aquest viatge.

Què ofereix ?

Transformo els teus espais de treball en ecosistemes d’igualtat

  • Consultoria: Avaluo empreses i ONGs en diversitat, inclusió, gènere i interculturalitat. Dissenyo plans d’acció personalitzats, incloent Plans d’Igualtat, i dono suport i seguiment continu.
  • Suport a ONGs: Guio les ONGs en tot el cicle de projecte: propostes, planificació, implementació i avaluació, assegurant la igualtat de gènere i la inclusió.
  • Formació: Dissenyo i facilito capacitacions transformadores, equipant professionals en biaixos inconscients, diversitat, gènere i inclusió, competències interculturals, participació comunitària, i promoció de la salut.
  • Lideratge femení: Faig sessions personalitzades 1:1 per a dones líders, abordant desafiaments específics i fomentant l’efectivitat del seu lideratge. Empodero les dones perquè potenciïn la seva veu i transformin el futur que volem construir.

Contacte