Carmen Reguero Niso

Cardedeu

Província: Barcelona

Àmbit: Salud - Psicologia

Descripció Professional

Coach Transpersonal i Gestió de conflictes.
Meditació, Ancoratges a través de la P.N.L.
Facilitadora de tallers grupals de creixement personal per a grups de dones en un entorn segur, de confiança i sense judicis.
Coofundadora de l’Associació de Coaching en Català.

Què ofereix ?

El primer que ofereixo és confidencialitat i respecte per poder acompanyar a les dones a conseguir connectar amb la seva essència i i es puguin transformar en la seva millor versió.
Ofereixo la meva experiència, la intuïció, les eines del coaching transpersonal i de la P.N.L, tenint en compte sempre les necessitats de la coache per al seu empoderament.
Realitzo processos de coaching personalitzats presencials i per videoconferència acompanyant-les en el seu propi autoconeixement perquè puguin aconseguir algun d’aquests canvi que desitgen o necessiten:
gestió emocional, gestió del temps, gestió d’estrès, organització en qualsevol àmbit, presa de decisions personals o laborables, identificar els conflictes interns d’on neixen, com els vivim i què podem fer per transformar-los.
Les meves especialitats són:
Coaching en gestió de conflictes familiars derivats de l’orientació sexual o de gènere de joves, coaching individual, coaching per a la inserció laboral.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE