Cecília Gómez González

Barcelona ( Baix Llobregat)

Província: Barcelona

Àmbit: Finances

Descripció Professional

Soc assessora financera amb més de trenta anys d’experiència. La meva funció és donar resposta a les necessitats financeres i econòmiques dels meus clients, tant siguin particulars com empreses.

De l’any 1991 al 2019 el meu assessorament ha estat lligat a un gran banc. Vaig sortir de la banca tradicional per continuar en el mateix sector com a assessora independent; aquesta independència em permet recomanar solucions financeres més personalitzades on el client està al centre.

L’evolució del sector, ha fet que la digitalització i la tecnologia financera ja no sigui una anècdota en el món financer, i estigui molt present. La planificació patrimonial personalitzada als meus clients combina productes tradicionals i també una línia més orientada als productes FinTech, que ofereixen solucions innovadores a curt, mitjà i llarg termini.

 

Què ofereix ?

Retornar al client el protagonisme i atenció que mereix, oferint:

– Servei personalitzat: després de tants anys d’experiència soc una assessora polivalent, m’adapto al perfil i necessitats dels meus clients.
– Acompanyament: per guiar als meus clients aconseguir els seus objectius en cada etapa vital.
– Parlo un llenguatge clar i directe: explico sempre els riscos i beneficis de qualsevol operació financera.
– Total transparència: informar periòdicament o quan el client ho demani, de com marxen les seves inversions. Mostrant l’evolució de les metes financeres plantejades i actuant en cas de qualsevol contratemps. Creant vincle de confiança.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE