Consol Vilar

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Educació - Formació

Descripció Professional

Formadora i consultora d’Imatge personal, professional i corporativa amb l’objectiu, d’ajudar a valorar la imatge i la seva comunicació com a eina d’expressió i facilitar habilitats per a la seva gestió en l’àmbit professional & personal  , corporatiu i empresarial. Dissenyadora de Moda & Product Manager en empreses internacionals. Fundadora (2009) CEO  d‘Imatge personal & Comunicació corporativa Consol Vilar.

Què ofereix ?

FORMACIÓ.“Tu ets la teva carta de presentació i la de la teva empresa” Ajudem a professionals, equips i col·lectius aprenguin a valorar i gestionar la imatge com a eina d’expressió per a comunicar més i millor a través dels codis de la imatge, imatge externa, comunicació no verbal i verbal, habilitats socials i/o protocol·làries, més actitud de manera individual o integral, amb l’objectiu d’enfortir la carta de presentació professional i/o corporativa. Identitat i Marca personal.  Cursos, workshops i conferències pràctiques, dinàmiques i participatives.

CONSULTORIA.La imatge és una eina d’expressió única i intransferible”.  T’ajudem a liderar  la teva imatge professional & personal a través de l’estil de vestir i expressió. Imatge personal integral. Imatge de Marca personal. Treball pràctic i personalitzat.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE