Elena Ramirez Marín

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Empresa - Consultoria

Descripció Professional

Sòcia Administradora de Kreston Iberaudit de l’oficina de Barcelona i directora de la divisió de Fiscal i Outsourcing de Catalunya, directora de l’oficina Internacional a Kreston Iberaudit i membre del Board de Kreston Internacional. Experiència de mes de 25 anys en el sector de l’auditoria i fiscalitat.

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i amb un màster en Assessorament Fiscal impartits per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Direcció Econòmica i Finances d’ESADE (EDIEF) i màster en Matèria Concursal impartit per la Universitat Politècnica de València. Membre del Registre Oficial d’Auditors de Comptes (ROAC) (equivalent espanyol a l’CPA), Censora Jurada de Comptes, Membre de la Comissió Fiscal del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya i del Registre d’Economistes i Assessors Fiscals (REAF).

Pertanyo a diferents associacions que tenen com a objectiu la visibilitat i promoció de la presència de les dones en tots els àmbits com ADE Vallès, EJE&CON i 50a50.

Què ofereix ?

Kreston Iberaudit ofereix serveis d’auditoria, consultoria, assessorament fiscal, legal i outsourcing. El departament d’auditoria treballa per ajudar a les empreses a consolidar la fiabilitat de la seva informació financera. La divisió de consultoria ofereix un assessorament especialitzat per reforçar la competitivitat empresarial. El departament fiscal proporciona la planificació més adequada per al compliment de les obligacions tributàries i el d’outsourcing ofereix solucions per a l’externalització de processos interns, claus en l’organització i productivitat de les empreses.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE