Elisa Martínez Benito - Finanpolis

Elisa Martínez Benito

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Finances

Descripció Professional

Hola, sóc Elisa Martínez Benito i m’encanta transmetre l’energia de la vida en tot el que faig. Sento passió a fer el que anomenen “treball” i el meu major desig és ajudar a les persones a que entenguin les finances sense esforç.

Gràcies a la meva formació universitària en Ciències Empresariales, vaig estar 26 anys treballant en tot tipus d’empreses, des de la botiga dels meus pares fins multinacionals, i sempre en departaments financers.

Fins que un dia vaig decidir començar una nova etapa i dedicar-me al que realment m’agradava: ensenyar i jugar. Ja de petita em passava hores amb els jocs de taula, així que només vaig haver de pensar en el que sabia fer (finances) i fusionar-lo amb el meu hobby (jugar). Així va néixer el mètode Finanpolis®.

Des de fa anys, ensenyo finances empresarials bàsiques d’una manera divertida i amena, per emprenedors i també en institucions públiques i en empreses privades (Finances per a no Financers). Però era tal la demanda i les meves hores tan limitades, que vaig decidir seguir ajudant, també, a les persones de forma online. Així que, vaig crear un curs totalment interactiu i sorprenent, perquè els participants puguin aprendre finances al seu ritme. Ells diuen que “és tota una experiència d’usuari, no sembla que estiguis fent un curs de finances”. Et repto a que ho provis!

Tot això ho combino amb sessions de Consultoria i Mentoria financera, especialment en Pimes, emprenedors i Start-up, als que els aporto la meva llarga experiència en negocis i finances.

Em defineixo com una persona inquieta, innovadora, curiosa, rebel, no suporto les injustícies, m’agrada provocar fent pensar, i transmet passió i emoció en tot el que faig.

Què ofereix ?

Consultoria i mentoria financera a les emprendedores en fases inicials o de creixement.

Formació online bàsica de finances per no financers utilitzant tècniques de joc per què l’aprenentatge sigui real i sostingut. S’aprèn tot el necessari per aconseguir pendre el control financer del negoci i sobretot, entendre els llistats i els números que et dona el gestor.

El que t’ofereixo és que entenguis, d’una manera senzilla, el que passa al seu negoci. Per exemple: saber per què no tens més benefici, com analitzar les despeses, com aconseguir pagar menys impostos, saber en quin moment et quedaràs en números vermells…i com millorar la situació.

Contacte