Elisa Martínez Benito - Finanpolis

Elisa Martínez Benito

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Finances

Descripció Professional

Hola, sóc Elisa Martínez Benito i m’encanta transmetre l’energia de la vida en tot el que faig. Sento passió a fer el que anomenen “treball” i el meu major desig és ajudar a les persones a que entenguin les finances sense esforç.

Gràcies a la meva formació universitària en Ciències Empresariales, vaig estar 26 anys treballant en tot tipus d’empreses, des de la botiga dels meus pares fins multinacionals, i sempre en departaments financers.

Fins que un dia vaig decidir començar una nova etapa i dedicar-me al que realment m’agradava: ensenyar i jugar. Ja de petita em passava hores amb els jocs de taula, així que només vaig haver de pensar en el que sabia fer (finances) i fusionar-lo amb el meu hobby (jugar). Així va néixer el mètode Finanpolis®.

Des de fa anys, ensenyo finances empresarials bàsiques d’una manera divertida i amena, per emprenedors i també en institucions públiques i en empreses privades (Finances per a no Financers). Però era tal la demanda i les meves hores tan limitades, que vaig decidir seguir ajudant, també, a les persones de forma online. Així que, vaig crear un curs totalment interactiu i sorprenent, perquè els participants puguin aprendre finances al seu ritme. Ells diuen que “és tota una experiència d’usuari, no sembla que estiguis fent un curs de finances”. Et repto a que ho provis!

Tot això ho combino amb sessions de Consultoria i Mentoria financera, especialment en Pimes, emprenedors i Start-up, als que els aporto la meva llarga experiència en negocis i finances.

Em defineixo com una persona inquieta, innovadora, curiosa, rebel, no suporto les injustícies, m’agrada provocar fent pensar, i transmet passió i emoció en tot el que faig.

Què ofereix ?

Consultoria i mentoria financera a les emprendedores en fases inicials o de creixement.

Formació online bàsica de finances per no financers utilitzant tècniques de joc per què l’aprenentatge sigui real i sostingut. S’aprèn tot el necessari per aconseguir pendre el control financer del negoci i sobretot, entendre els llistats i els números que et dona el gestor.

El que t’ofereixo és que entenguis, d’una manera senzilla, el que passa al seu negoci. Per exemple: saber per què no tens més benefici, com analitzar les despeses, com aconseguir pagar menys impostos, saber en quin moment et quedaràs en números vermells…i com millorar la situació.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE