Estefania Ros Cordón

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Dret

Descripció Professional

Graduada en Dret i en Criminologia, premi al millor expedient acadèmic al Treball de Final de Grau pel meu estudi sobre l’assetjament escolar i Màster en Compliance.

Actualment, soc sòcia d’Ethikos & Compliance, consultoria que vaig fundar amb l’objectiu de conscienciar a la societat en què les organitzacions també poden predicar amb l’exemple i actuar de manera ètica i socialment responsable.

Experta en perfilació i intel·ligència emocional, un dels meus últims projectes és el disseny i implementació de protocols contra la violència en els entorns educatius, amb l’objectiu de millorar el benestar emocional dels menors d’edat, proporcionant-los un entorn segur on viure.

Així mateix, he col·laborat com a docent a diferents Universitats i centres de negoci, destacant la Universitat Internacional de La Rioja, la Universitat de Salamanca i l’Ilustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

També podeu trobar-me a la revista JUPSIN, portal contra l’assetjament, a les revistes jurídiques Thomson Reuters -La Ley o Economist&Jurist.

He publicat a més dos llibres: el Memento Experto Sistema de Gestión de Complianceestándares ISO y UNE 19601, de l’editorial Francis Lefebvre i el Manual Básico de Criminologia de l’Editorial Pinolia.

Treballadora, perfeccionista i inconformista. Poso tota la meva energia en treballar en allò que m’entusiasma.

Què ofereix ?

Disseny, implementació, manteniment, revisió i millora continua dels Sistemes de Gestió de Compliance.

Auditoria interna i acompanyament en l’auditoría externa dels Sistemes de Gestió de Compliance.

Criminologia educativa.

Consultoria de protecció de dades.

Consultoria en Prevenció del Blanqueig de Capitals.

Consultoria en matèria d’igualtat.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE