Estefania Ros Cordón

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Dret

Descripció Professional

Graduada en Dret i en Criminologia, premi al millor expedient acadèmic al Treball de Final de Grau pel meu estudi sobre l’assetjament escolar i Màster en Compliance.

Actualment, soc sòcia d’Ethikos & Compliance, consultoria que vaig fundar amb l’objectiu de conscienciar a la societat en què les organitzacions també poden predicar amb l’exemple i actuar de manera ètica i socialment responsable.

Experta en perfilació i intel·ligència emocional, un dels meus últims projectes és el disseny i implementació de protocols contra la violència en els entorns educatius, amb l’objectiu de millorar el benestar emocional dels menors d’edat, proporcionant-los un entorn segur on viure.

Així mateix, he col·laborat com a docent a diferents Universitats i centres de negoci, destacant la Universitat Internacional de La Rioja, la Universitat de Salamanca i l’Ilustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

També podeu trobar-me a la revista JUPSIN, portal contra l’assetjament, a les revistes jurídiques Thomson Reuters -La Ley o Economist&Jurist.

He publicat a més dos llibres: el Memento Experto Sistema de Gestión de Complianceestándares ISO y UNE 19601, de l’editorial Francis Lefebvre i el Manual Básico de Criminologia de l’Editorial Pinolia.

Treballadora, perfeccionista i inconformista. Poso tota la meva energia en treballar en allò que m’entusiasma.

Què ofereix ?

Disseny, implementació, manteniment, revisió i millora continua dels Sistemes de Gestió de Compliance.

Auditoria interna i acompanyament en l’auditoría externa dels Sistemes de Gestió de Compliance.

Criminologia educativa.

Consultoria de protecció de dades.

Consultoria en Prevenció del Blanqueig de Capitals.

Consultoria en matèria d’igualtat.

Contacte