Ester Artells

Entre Montblanc i Marsella

Província: Tarragona

Àmbit: Salud - Psicologia

Descripció Professional

Em dic Ester Artells, vaig estudiar (molt) molt de temps i vaig treballar diversos anys en recerca. Sóc biòloga, especialitzada en genètica, amb estudis de reproducció i biologia humanes. Tinc un màster (DEA en biometria i modelització i un altre en genètica, i un doctorat en genètica i química.

Sóc consultora en lactància materna reconeguda per l’International Breastfeedint Training Institute gràcies a un primer curs de 90h que em va permetre esdevenir assessora, però sobretot després d’haber fet el postgrau d’alletament i do de llet humans de l’Universitat Autònoma de Barcelona.

També m’he format en tècniques de pedagia Montessori.

Més que tot això, sóc mare d’un petit de 4 anys que ha aconseguit fer-me veure la vida d’una manera totalment nova. Com a investigadora, volia oferir a tothom l’oportunitat d’entendre la ciència. Oferir els coneixements que tinc a la meva disposició i obrir les portes a un món de coneixement.

Més que popularitzar la ciència, el meu desig d’avui és ajudar-vos, independentment de la vostra edat, a descobrir i entendre el món que ens envolta.

Què ofereix ?

Ofereixo acompanyaments per a families, particulars i també a professionals i empreses.

Sempre dic que el despertar del coneixement comença amb la lactància materna, perquè el primer contacte del bebè amb el món i el començament del seu descobriment és el pit de la mare.

Més tard, apareixen nous reptes tant per ell com per als pares. Jo us acompanyo per que la vostar pa·maternitat passi de la millor manera: alletament, son de l’infant (de 0 a 6 anys), nutrició, tant de la mare alletant com en la diversificació alimentària (BLW).

A mesura que el nen creix, us proposo diferents tipus de tallers per estimular-lo i també per descobrir la ciència. Tallers que s’adapten a l’edat dels participants, nens, joves o adults. I, per descomptat, tallers perquè la gent gran continuï entrenant el seu cervell.

De 0 a 130 anys, si voleu divertir-vos i aprendre alhora, aquí trobareu el que busqueu: preparar-vos per l’arribada del vostre nadó, estimular-lo, deixar que els vostres fills aprenguin i també tingueu un bon temps amb la teva família, tallers intergeneracionals.

Per a professionals, realitzo formacions sobre lactancia i també auditories a empreses per tal que puguin acompanyar les seves traballadores que desitgen tornar al seu treball remunerat tot mantenint la lactancia. Aquests acompanyaments permeten que la dona es senti més forta i aconsegueixi poder triar amb més llibertat poder treballar i alletar si no vol haber de renunciar a una de les dues coses.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE