Eva Garcia Navarro

Vilafranca del Penedès

Província: Barcelona

Àmbit: Educació - Formació

Descripció Professional

Autora del Llibre “Nervis a la Graderia. Una guia didàctica per a millorar i potenciar l’ambient en els clubs esportius. .
Docent d’accions formatives de la formació professional per a l’ocupació, destinades a persones en la recerca de nous camins professionals.
Experta en Ecologia Emocional i Coaching.

L’objectiu de les meves formacions és potenciar talents i capacitats en les persones, perquè puguin millorar les seves competències socials, emocionals i comunicatives.

El Coaching és una poderosa eina de canvi que permet orientar a la persona feia l’èxit, facilitant la consecució d’objectius i reptes.
El Coach és un professional en constant procés d’aprenentatge, compromès amb el procés del seu client.
El Coach crea espais de confiança perquè el coachee pugui observar la realitat des d’una altra perspectiva i, en conseqüència, dur a terme unes accions que abans, des de la seva posició anterior, no era capaç de realitzar.

Ecologia Emocional:
L’ecologia emocional és l’art de gestionar, de manera sostenible, el nostre món emocional de manera que la nostra energia afectiva ens serveixi per a millorar com a persones, per a augmentar la qualitat de les nostres relacions i per a millorar el món en què vivim.

Què ofereix ?

Formacions d’habilitats socials, comunicatives i competències emocionals.
Formacions cursos Auxiliar Administratiu.
Sessions individuals de Coaching.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE