Eva Mititieri Peiró

Gelida

Província: Barcelona

Àmbit: Empresa - Consultoria

Descripció Professional

Si mires el meu perfil de linkedin veuràs que diu “mente de empresaria y alma de emprendedora” i crec que aquesta frase em defineix bastant bé professionalment.

Des del 1999 dirigeixo una empresa d’importació i venda al major d’eines de ferreteria per a la construcció, amb tot el que comporta gestionar una pime i que m’ha aportat capacitat de resolució, perspectiva global de l’empresa i esperit de lideratge d’equip.

Sempre he tingut el cuquet de l’emprenedoria dins, cosa que ha fet que en els darrers anys hagi compaginat la meva feina de gerent amb la creació de diversos projectes: una marca de joieria, una associació d’amics de gats del carrer, una casa rural, una jornada d’emprenedores i el darrer de tots, una consultoria de comunicació i màrqueting (aturada temporalment) d’on el març del 2020 va nèixer el ”Club de les Empresadores”, un espai un espai de trobada virtual o presencial, on compartir moments, coneixements i experiències amb d’altres emprenedores i empresàries.

La meva formació acadèmica s’inicia amb la carrera de Periodisme i Publicitat, seguida d’un màster de Màrqueting. I com a formació complementària, en aquests darrers 25 anys he fet nombrosos cursos relacionats amb la comunicació i la gestió empresarial, perquè considero que la formació contínua és indispensable en un món tan canviant com el nostre.

Què ofereix ?

La meva passió per aprendre i conèixer també esdevé passió per compartir i connectar les persones.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE