Il·lustradora – Dissenyadora d’estampats i patrons de repetició

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Disseny - Arts - Artesania

Descripció Professional

Sóc il·lustradora.
Realitzo treballs d’il·lustració per tal d’ajudar-te a comunicar, amb major èxit, el missatge que desitges.

He col·laborat amb ajuntaments, empreses, particulars i associacions il·lustrant des de llibres de text per a infants, fins a realitzar treballs per a cartells, il·lustracions editorials per a guies, folletons mèdics, lleis administratives…

Pots veure’n exemples a la meva pàgina web i si ho prefereixes em pots seguir també al meu perfil de Instagram.

Més recentment he començat a crear disseny d’estampats per al sector del producte i de la llar, creant patrons estampats i llicenciant-los. Pots veure’n algunes mostres aquí.

Què ofereix ?

Si ets empresari o autònom, t’ofereixo una atenció personalitzada per aconseguir crear la il·lustració que dóni suport al teu missatge i ajudi a que la comunicació que vols donar sigui de la manera com desitjes donar-la.

Si estàs buscant un disseny de patró de repetició per a superficie, ja sigui per a tèxtil, paper de regal, paper de paret, productes de la llar o roba, etc. podem crear junts la col·lecció o el disseny que estàs buscant i necessites. Puc crear-n’he un amb exclusiva per a tu o bé et puc oferir una llicència d’algun dels estampats que ja tinc creats.

Si ets un particular puc oferir-te crear il·lustracions personalitzades per a regal o per conmemorar altres dates especials. També pots comprar productes amb les meves il·lustracions a les diferents botigues que tinc online.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE