Isabel Fernández Vargas

Hospitalet de Llobregat

Província: Barcelona

Àmbit: Empresa - Consultoria

Descripció Professional

Isabel Fernández s’ha format com a enginyera tècnica de telecomunicacions i enginyera superior en electrònica. També ha cursat un màster en  bioinformàtica, un postgrau de gestió de ciència i una certificació com a consultora en contaminació electromagnètica.

En la seva trajectòria professional ha treballat com a docent a la universitat,  secretària d’estandarització per normatives AENOR, enginyera de suport i introducció de producte, integradora de tecnologies i tècnica de valorització i transferència.

Actualment, treballa al seu projecte Armonic Spaces com a consultora en contaminació electromagnètica duent a terme estudis en vivendes, llocs de treball i exteriors per a ajudar prevenir futures afeccions de salut provocades per l’exposició continuada aquest tòxic ambiental.

Què ofereix ?

El meu objectiu és ajudar a prevenir futures afeccions de salut provocades per l’exposició continuada a la contaminació electromagnètica i millorar la qualitat de vida d’aquelles persones que ja presenten símptomes de sensibilitat a aquest contaminant ambiental silenciós.

Duc a terme estudis de contaminació electromagnètica de vivendes, llocs de treball i exteriors, posant èmfasi a les zones més
concorregudes o ocupades per persones durant llargs períodes de temps, així com a zones amb gran densitat d’equips i dispositius elèctris i electrònics, fonts de contaminació electromagnètica. També ofereixo consultories online per a aquelles persones que prefereixin una orientació preliminar personalitzada, prèvia a un estudi d’avaluació de l’espai, o que vulguin una anàlisi del seu dia a dia amb recomanacions de com protegir-se de la contaminació electromagnètica vagin on vagin.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE