Júlia Ferrer Soler

Figueres

Província: Girona

Àmbit: Disseny - Arts - Artesania

Descripció Professional

Formada en Audiovisuals i Multimèdia per EU ERAM (UdG), en Surface Pattern Design & Textile Surfaces per la Staffordshire University (UK) i en CAD for Textiles per la Nottingham Trent University (UK), lidero l’equip de disseny de Sunsmith Studio.

Sóc CEO però també dissenyadora gràfica especialitzada en tèxtil i branding.

A través de la meva feina ajudo a les empreses, especialment del sector de la moda, a expressar el seu caràcter de manera visual i genuïna.

Què ofereix ?

A Sunsmith Print Studio ens dediquem al disseny gràfic, principalment enfocat i especialitzat en la creació d’estampats per a tèxtil. Només treballem amb llicència exclusiva, cosa que converteix cadascun dels nostres dissenys en peçes úniques. Tenim una col·lecció d’estampats a la nostra àrea privada on-line on els nostres clients poden crear les seves col·leccions amb només un click, sense moure’s de la oficina.

Per altra banda també oferim el servei made-to-measure creant des de zero dissenys a mida. Paral·lelament oferim el servei de branding on desenvoluparem la teva marca i l’elevarem gràficament per a que transmeti el que la teva empresa és.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE