Laia Santanach – Directora Centre Kumon Sant Gervasi-Galvany

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Educació - Formació

Descripció Professional

Tinc el plaer de ser la directora del centre Kumon Barcelona – Sant Gervasi-Galvany al c/Laforja, 33. Un centre amb més de 20 anys d’història! Les meves aventures a Kumon van començar l’any 2014 com a directora del centre Kumon El Masnou, al Maresme. Uns anys després, he tingut l’oportunitat de poder coordinar diversos dels centres educatius que Kumon té distribuïts per Catalunya, Andorra i les Balears, i ara, finalment, he tornat a les aules com a orientadora en aquest centre tan acollidor del barri de Sant Gervasi-Galvany, a Barcelona, on dia rere dia aprenc al costat de tots els meus alumnes i les seves famílies.

Vaig descobrir Kumon quan buscava una metodologia que fomentés l’autonomia de les meves filles en els seus estudis. Com a filòloga, em vaig enamorar de Kumon Lectura per la bellesa dels textos que s’inclouen en el programa i la cura amb què s’han triat. Com a financera, professió a la qual em vaig dedicar molts anys, em va captivar la intel·ligència matemàtica que s’oculta en cadascun dels fulls didàctics del programa Kumon Matemàtiques. I com a traductora literària, quan vam llançar Kumon English em va emocionar la idea que els nostres alumnes poguessin llegir llibres dels grans autors anglosaxons assaborint els matisos i les textures úniques que ofereixen les obres en versió original.

Què ofereix ?

Habitualment col·laboro amb diversos mitjans de comunicació del barri (Diari El Jardí, La Torreta, La Positiva) per parlar de famílies i educació. També podeu trobar-me en algunes col·laboracions a la ràdio catalana de la Cultura i l’Esport o en diversos articles d’opinió publicats a l’ARA Criatures.

Aquí podeu llegir alguns dels articles en línea de la revista de La Positiva:

Famílies i pantalles: prohibir o educar? – La Positiva

Per què el meu fill no es concentra? – La Positiva

Per què llegir? – La Positiva

Anglès, música, natació, robòtica… i què més? – La Positiva

Deures a l’estiu? Uf… – La Positiva

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE