Lian Subirat Domènech

Tarragona / Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Màrqueting - Comunicació - Publicitat

Descripció Professional

Graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra amb una estada a l’estranger a The University of Adelaide (Austràlia) i Mínor en Estudis Humanístics de Literatura. Postgrau en Cultura, Lectura i Literatura per a infants i joves de la Universitat de València.

M’apassiona el món de la cultura en general i m’agrada la ficció en pràcticament tots els formats, però especialment el cinema i la literatura. Els meus interessos passen per les interseccions entre aquests i la comunicació amb el món de l’educació. També gaudeixo de la cultura popular, especialment dels castells, i la seva comunicació.

Actualment treballant en projectes de sensibilització intercultural, cocreació audiovisual i vídeo participatiu, acció comunitària i gestió cultural a partir d’estratègies d’EduComunicació i d’educació popular, amb l’objectiu de contribuir a la transformació social i a la promoció de la ciutadania activa.

M’agrada no deixar de formar-me i la meva intenció és aconseguir un perfil multidisciplinari i transversal per a treballar la comunicació en el seu sentit més ampli i fer ús d’audiovisual i l’storytelling com a motor d’expressió, comprensió social i eina educativa.

Què ofereix ?

SENSIBILITZACIÓ · COCREACIÓ AUDIOVISUAL · FORMACIÓ · ASSESSORIES · VÍDEOS INSTITUCIONALS

Experts en el disseny, implementació i avaluació d’estratègies d’educomunicació que vinculen les accions comunitàries i participatives, la comunicació, l’audiovisual i l’educació popular, amb la transformació social i la promoció de la ciutadania activa. Fem projectes on es relacionen l’art, la cultura i l’acció comunitària. Les nostres eines són el vídeo, la fotografia, el podcast i, ara també, la intel·ligència artificial.

Creiem en el poder de l’audiovisual per generar la transformació social: Educació + Comunicació = Ciutadania Activa.

Treballem amb un equip format en perspectiva intercultural. Treballem amb joves, gent gran i projectes intergeneracionals. Treballem per millorar.

🔗 https://elparlante.es/ 

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE