Lourdes Nicolich Ventura

Mollet del Vallès

Província: Barcelona

Àmbit: Disseny - Arts - Artesania

Descripció Professional

La meva passió és barrejar diferents disciplines artístiques. Soc Artista Digital.

Amb el meu projecte de Mamut Art Studio, comparteixo la meva passió per l’art digital, la fotografia i la fantasia amb vosaltres. Perquè tingueu tota una experiència inoblidable des del moment de reservar la vostra sessió, fins a l’entrega de les fotografies.

Què ofereix ?

1. Mini-sessions de temporada:
A cada estació presento una Mini-sessió de fantasia econòmica i divertida. Preparo diferents complements i vestuari perquè us pogueu transformar en éssers de conte i de llegenda. El resultat són unes fotografies plenes de màgia, amb una història inoblidable per explicar.

De les fotografies que edito, una d’elles és amb Edició de Fantasia. I què vol dir això? Doncs vol dir que a l’edició faig retoc Fine Art, dono una atmòsfera de conte, poso molt brilli-brilli i tot d’éssers fantàstics acompanyant als protagonistes de les fotografies. Tot per tenir un reportatge ben especial.

2. Fotografia de fantasia:
A més de les Mini-sessions de temporada, també ofereixo la possibilitat de fer sessions de fantasia a mida amb preus personalitzats.
Quin és el tema que t’agrada? Vols treure a lluir algun ésser fantàstic amb el que et sents identificada? O, pot ser, vols tenir alguna cosa semblant a un conte de fades però no saps exactament el què? Parlem juntes! És igual l’edat o el pes que tinguis, tothom pot ser una bruixa, un príncep, una guerrera, una fada, un elf, un vampir… El món està ple d’éssers increïbles! Tu quin ets?

3. Book d’artista/book porfessional:
Si ets artista i necessites un book o tens un projecte/negoci i necessites fotos teves per mostrar la teva essència, et puc ajudar perquè tinguis unes fotografies professionals. Pregunta’m sense compromís! Depenent del que et calgui, els preus són personalitzats.

4. Sessions d’emabaràs amb Belly Painting:
Per a les sessions d’embaràs puc preparar dissenys per dibuixar i pintar les vostres meravelloses panxes. I, per fer-ho encara més especial, també treballo amb colors fluorescents!
T’agraden els tatuatges? Ets fan d’alguna saga de ciència ficció? T’agraden els personatges Disney?… Tu proposa’m que, com enamorada de la fantasia i de la ciència ficció que soc, et prepararé uns dissenys personalitzats perquè tinguis un reportatge d’embaràs diferent i especial.

5. Fotografia d’Enllaç:
Barrejo diferents disciplines artístiques per crear el meu estil propi, per poder arribar a crear un projecte únic i diferent. La fotografia és un factor molt important a les celebracions especials com els casaments i, quan decidiu que formi part d’aquest dia tant important, tinc molta cura de tot, fins a l’últim detall perquè tot sigui perfecte.

6. Tallers/Cursos:
Des de petita, molts temes artístics que m’han interessat no tenien una oferta educativa tan extensa com tenim actualment i internet tot just havia començat el seu  camí. Així que sempre he sigut molt autodidacta. Tot això m’ha arribat a formar-me també com a docent per poder ajudar a unes altres persones i facilita’ls-hi el camí una miqueta més.
Tots els cursos i tallers que ofereixo estan enfocats per desenvolupar el teu projecte i potenciar la teva creativitat.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE