Mari Carmen Navarro Millán

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Salud - Psicologia

Descripció Professional

Coach cognitiva sistèmica i emocional, entrenadora i facilitadora per transformar la manera en el que ens contem les coses, la nostra vida. Formadora en lifemanagement i empowerment.
M’agrada molt el benestar de les persones, aquella espurna que sorgeix de la seva aura, ulls, somriure i sensació d’equilibri. Per això em dedico a facilitar el procés d’ autoaprenentatge de les persones, tant en forma personal com grupal, mitjançant sessions de coaching (acompanyament i entrenament) i formació aglutinant diverses tècniques.

Què ofereix ?

*Coaching personal, fem un equip amb la clienta (o client) de l’estat de la seva situació actual. Mitjançant l’EMDR, alliberem escenes que han causat ferides que no permeten avançar amb el camí desitjat i revisem també la situació d’ansietat (por al futur) que pugui bloquejar viure, en tots els aspectes de la seva vida amb alegria, consciència, felicitat i gratitud.
*Coaching grupal, el sentit és més d’un equip que es retroalimenta, on també hi ha insights que “toquen” i creen una sinergia facilitadora de saber ser i estar, així avançar també en terrenys personals, relacions familiars, de treball i socials.
*Cursos d’ eneagrama (eneacoaching, és a dir les diferents tipologies de personalitat aplicades des del coaching).
*Tallers de màndales on es desvelen aptituds i actituds en acció de les persones assistents, mitjançant un relaxament holístic, per tal de que puguin veure’s exercint des de la seva part creativa. I sempre m’agrada fer lectura de cada participant si ho desitgen.
*Tallers que per crear kokedames, per tocar la natura i transformar i donar vida amb encant i bellesa a plantes, éssers naturals. Una manera de creativitat i soltura, per empoderar-se i emportar-se a casa aquest acompanyament en forma física.
*Facilitant l’enteniment del Disseny Humà, de manera iniciàtica, per obtenir més informació de nosaltres i tot el necessari a canviar del nostre mecanisme habitual traslladat per la societat, que ens fa voltar cap a embuts d’insatisfacció. Així poder donar permís al cervell d’ aconseguir la millor estratègia per fer la vida molt més senzilla.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE