Marina Palacios Benito

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Empresa - Consultoria

Descripció Professional

Llicenciada en Química, Enginyera Tècnica Industrial, Master en B2B Management (ESADE) y Certificada en Transformació Digital per el Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Durant 20 anys, he traduït les estratègies i objectius de la alta direcció i inversors en plans d’acció concrets i efectius que ens han portat a obrir nous negocis i millorar els existents.

He passat gran part de la meva vida professional com a directiva de multinacionals tan importants com Agbar, Suez i Veolia, i he estat CEO de dues empreses (Suez Galpagro i Agbar Agriculture), obrint noves línies de negoci i nous sectors.

Actualment, treballo amb directives/ius i empresaries/ris per portar els seus negocis al màxim nivell i fer-los creixer d’una manera rentable i sostenible en el temps

Utilitzo una metodologia especialitzada que els permet identificar oportunitats de creixement i escalar de manera controlada els seus negocis, adaptant-se al moment actual en el que es troben.

De forma resumida, et diré que he obert nous negocis diverses vegades:

  • 8 vegades en àrees geogràfiques noves on no es venia res: Espanya, Portugal i Polònia.
  • 3 vegades en nous sectors: sector hoteler, automoció i metal·lúrgia.
  • 2 vegades he hagut de dissenyar, enfocar i obrir una multinacional (que no és poc! I des de gairebé zero) a un nou sector: industrial i agricultura.

He dirigit negocis en:

  • el sector industrial (food & beverage, automoció, pulp & paper, química & farma)
  • el sector hoteler
  • el sector energètic
  • el sector agrícola

He estat CEO de 3 empreses:

  • Joint Venture del sector agrícola a Agbar
  • Empresa del sector agrícola a Veolia
  • SmartClinic, la meva pròpia empresa (eHealth) on, a diferència de la resta, aquí m’hi jugo els meus propis diners. 😉

Què ofereix ?

Impulsa el Teu Negoci amb Programes de Consultoria Personalitzada

Programes de consultoria de negocis que, en només 4 mesos, et permetran definir l’estratègia per portar el teu negoci al màxim nivell. Amb una metodologia especialitzada amb la que coneixeràs les diverses alternatives de creixement i podràs impulsar de manera controlada el teu negoci, adaptant-lo al seu moment actual.

Mentoria Activa i Personalitzada

Els programes tenen un acompanyament sènior que va més enllà de les estratègies genèriques i que transformarà la teva manera de pensar per avaluar els aspectes clau del creixement del teu negoci.

Adaptació a Cada Empresa

Aquests programes estan adaptats als objectius específics de cada empresaria i al moment particular del seu negoci, assegurant un creixement sostenible i rendible.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE