Marta Hernández Jódar

Pineda de Mar

Província: Barcelona

Àmbit: Màrqueting - Comunicació - Publicitat

Descripció Professional

Estic Llicenciada en Ciències de la Informació, soc periodista i assessora en comunicació.

Tinc la meva agència de comunicació, ComunicAcció, SL, des de 2007. I he portat i porto la gestió de departaments de premsa i comunicació externa d’empreses tan diverses com l’Ajuntament de Calella, l’enginyeria HCIB Ingenería, la plataforma educativa Glifing, el festival de cinema i fotografia Festimatge o el celler Empordàlia, entre molts d’altres.

M’apassiona el que faig. I, amb els anys, he descobert que és imprescindible per a mi que “m’enamori de l’empresa que he de promocionar”. Si el seu projecte, producte i/o servei no em sedueix i el sento com a meu, prefereixo deixar pas a una altra proposta.

En una altra vessant professional, m’encanta la cultura; i el teatre i el cinema són els meus àmbits vocacionals. Faig d’actriu, sempre que puc!

Què ofereix ?

Et puc ajudar a promocionar la teva empresa i/o projecte. O a analitzar amb tu les eines que tens a l’abast per dur a terme tu mateixa la teva pròpia comunicació i donar a conèxier el teu producte i/o servei.

Assessorar emprenedores i empresàries i ajudar-les a tenir la visió externa del seu negoci és una de les activitats més satisfactòries que em dona la meva professió.

També puc ajudar-te a aprendre com parlar en  públic i a treure el màxim profit de la teva comunicació personal.

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE