Marta Vilamajó Navarro – Organitzadora Profesional d’espais

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Altres

Descripció Professional

Em vaig formar com a dissenyadora i patronista, però als 28 anys vaig agafar les regnes, juntament amb la meva germana, d’un negoci familiar del gremi de la rellotgeria. Després de divuit anys, ens vam veure obligades a tacar-lo i vaig decidir muntar un petit taller de costura a casa, en un espai que no estava destinat a aquesta funció.

Jo sempre havia pensat que era molt endreçada, però a mesura que passaven les setmanes, anava acumulant material de costura per tota la casa i això em feia sentir molt malament. Gràcies al llibre de la Marie Kondo vaig entendre que el que em fallava era l’organització i vaig parar una setmana de la meva vida per organitzar casa meva…vaig tirar 130 bosses d’escombraries de les quals no he trobat a faltar res.

Em vaig sentir tan bé que vaig començar a ajudar als meus amics i coneguts, però no va ser fins que vaig començar a fer embalatges per una empresa de mudances, que em vaig adonar del malestar de les persones per tot el que acumulen i vaig decidir dedicar-me professionalment.

Em vaig formar a la Escuela del Orden i formo part de la “Asociación de Organizadores Profesionales de España- AOPE” com a sòcia professional.

 

Què ofereix ?

  • QUÈ OFEREIXO:

*Sessions personalitzades presencial i online

*Xerrades

*Tallers

*primera visita gratuita*

  • T’AJUDO A:

*Recuperar l’harmonia a la teva vida a través de l’organització i l’ordre.

*Crear sistemes d’organització adaptats a les teves necessitats per tal que recuperis la funcionalitat dels espais, guanyis temps per dedicar al que més t’agrada i estalviïs diners evitant compres repetitives.

*Gestionar l’aferrament pels objectes, al fet que siguis capaç de deixar anar, gestionar que fas amb el que no vols per la teva nova vida i t’ensenyo com mantenir l’ordre.

*PARTICULARS*

 – dormitori, cuina, bany, menjador, traster, golfes, pati…

*quan et vegis sobrepassada pel desordre

*en el canvi de temporada

*en la premudança i la postmudança

*naixement d’un fill

*defunció d’un familiar

*…

*EMPRESES*

-oficines. magatzems, botigues…

*optimitzar l’espai de treball

*recuperar el temps

*millorar recursos en general

Contacte