Marta Vilamajó Navarro – Organitzadora Profesional d’espais certificada

Barcelona

Província: Barcelona

Àmbit: Altres

Descripció Professional

Des de ben petita, sempre he sentit la necessitat d’endreçar la meva vida per colors, mides i formes, creant espais amb harmonia.

Em vaig formar com a dissenyadora i patronista de moda, però les circumstàncies em van portar a dirigir un negoci familiar que vaig gestionar durant 18 anys.

Després de posar fi a l’empresa familiar, vaig muntar un petit taller de costura a casa meva, ocupant un espai que no estava pensat per a aquesta finalitat.
A poc a poc, el volum de teles i projectes va anar envaint més espai a casa meva i cada vegada em sentia pitjor.

Fins que va caure a les meves mans el llibre de Marie Kondo i em vaig adonar que, tot i que sempre havia estat molt ordenada, el que em fallava era l’organització i vaig decidir parar durant una setmana de la meva vida per a organitzar casa meva.

No obstant això, no va ser fins que, fent embalatges per a l’empresa de mudances del meu marit, vaig veure amb claredat que no som conscients de tot el que tenim i de com n’és de difícil gestionar l’aferrament a totes aquestes coses.

Això em va portar a certificar-me com a professional de l’ordre a l’Escola de l’Ordre i amb Nacho Organiza, i, per a poder oferir-te un millor servei tant en l’àmbit físic com emocional, a PNL, Mindfulness i gestió del dol.

Perquè ser organitzadora professional no només consisteix a ordenar coses: també té molt a veure amb l’escolta, el respecte, l’empatia, la proactivitat i la creativitat.

Actualment segueixo formant-me i soc membre de l’Associació d´Organitzadors Professionals d´Espanya (AOPE) i estic en contacte permanent amb els meus companys de professió, amb els quals col·laboro de manera habitual.

Què ofereix ?

  • QUÈ OFEREIXO:

*Sessions personalitzades presencials i online

*Xerrades

*Tallers

*primera visita gratuita*

  • T’AJUDO A:

*Recuperar l’harmonia a la teva vida a través de l’organització i l’ordre.

*Crear sistemes d’organització adaptats a les teves necessitats per tal que recuperis la funcionalitat dels espais, guanyis temps per dedicar al que més t’agrada i estalviïs diners evitant compres repetitives.

*Gestionar l’aferrament pels objectes, al fet que siguis capaç de deixar anar, gestionar que fas amb el que no vols per la teva nova vida i t’ensenyo com mantenir l’ordre.

*PARTICULARS*

 – dormitori, cuina, bany, menjador, traster, golfes, pati…

*quan et vegis sobrepassada pel desordre

*en el canvi de temporada

*en la premudança i la postmudança

*naixement d’un fill

*defunció d’un familiar

*…

*EMPRESES*

-oficines. magatzems, botigues…

*optimitzar l’espai de treball

*recuperar el temps

*millorar recursos en general

Contacte

Sol·licita informació sobre el Programa DONES AMB IMPACTE